deminho11 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γλωσσολογική απορία: η λέξη "τσιγαριλίκι" ποιάς εποχής είναι; για να το διαφοροποιήσω απο το τσιγάρο το έγραψα έτσι. Θα το αλλάξω.......
MiltoZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ την πρόλαβα στα middle '70's,προφανώς προϋπήρχε... Μάλλον θα έχει ρίζες από τον μεσοπόλεμο και τα ρεμπέτικα. Εσύ δηλαδή ρε χούφταλο είσαι γεννημένος πριν από τα '70?
o_magazatoras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ... Εσύ δηλαδή ρε χούφταλο είσαι γεννημένος πριν από τα '70? Αν γαμούσα τότε που μου σηκωνόταν (αντί να τη μπαίζω),χαλαρά τα (ηλικιακά) 4/5 εδώ μέσα θάταν παιδιά μου.
stavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 έλα μωρέ εντάξει βλακείες.. και στο λέω που χω εντρυφήσει στο θέμα, βγές παίξε ένα μπάσκετ ρε αδερφέ!, μούχλα
o_magazatoras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ....το σταματαω οποτε θελω... Συγνώμη που επισημαίνω γραπτό απόντα,αλλά έχει πλάκα τελικά. Πολύ πλάκα όμως.
sam sam Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 3. Η χρήση κάνναβης οδηγεί σε βλάβες στον εγκέφαλο και καταστροφή των κυττάρων του Το λανθασμένο αυτό συμπέρασμα άρχισε να διακινείται από τα τέλη της δεκαετίας του 70' μετά από ένα πείραμα που έγινε σε πίθηκους, τα αποτελέσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν το 1982. Υπήρξε όμως μεγάλη αμφισβήτηση από την επιστημονική κοινότητα στη συνέχεια και η συγκεκριμένη έρευνα δε θεωρείται αξιόπιστη, αφενώς λόγω του ελάχιστου δείγματος (μόλις 4 πίθηκοι), της λανθασμένης κατά πολλούς διάγνωσης πως είχε όντως καταστραφεί μέρος κυττάρων του εγκεφάλου με υπαιτιότητα της κάνναβης, αλλά και της έλλειψης σοβαρών επιστημονικών στοιχείων για την τεκμηρίωση αντίστοιχων ισχυρισμών. Αντίθετα μετά από πάρα πολλές έρευνες και πειράματα σε ανθρώπους δεν υπήρξε η παραμικρή απόδειξη πως η χρήση της κάνναβης οδηγεί σε βλάβες στον εγκέφαλο. Μάλιστα μετά από μια από τις μεγαλύτερες σχετικές έρευνες η Αμερικάνικη Ιατρική Ομοσπονδία είχε τεθεί ανοιχτά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας, κάτι που σίγουρα δε θα είχε συμβεί ποτέ αν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη πως η χρήση της μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες. απο τα ΝΕΑ του σαββατου... μια Αλλη αποψη... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=4508249 μαλλον εσυ μιλας για την καθαρη - "αγνη" ( οπως παρουσιαζετε... ) σε μια στιγμη της ζωης μας, που ουτε καθαρο νερο δεν εχουμε και αγοραζουμε εμφιαλωμενα ... ( το ειχα διαβασει το θεμα στις αρχες του και διαβαζοντας το παραπανω κειμενο στα νεα ειπα να συμβαλω και εγω στην παραπληροφορηση :-) ... )
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν καπνιζω τιποτα απολυτως, αλλα ακομα και εγω ξερω πιο πολλα απο τον αρθογραφο.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Κλασικά ΜΜΕ με αδαείς που γράφουν στήλες.Η μλκ είναι οτι τα διαβάζουν άνθρωποι και νομίζουν οτι ενημερώνονται.Το καλό είναι οτι βγάζουν ένα σωστό συμπέρασμα.Οτι τα παράγωγα της καύσης οργανικών υλών κάνουν κακό.Όταν διάβασα τη λέξη "Σκανκ" το μυαλό μου πήγε στους ασβούς αλλά δεν το κοίταξα στα αγγλικά το άρθρο.Λίγο παρακάτω το έλεγε οτι το έβγαλαν έτσι επειδή βρωμάει.Πάντως εγώ όσες φορές έχω δεί από κοντά χόρτο μοσχοβολάει. Ύστερα.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ελλάδα δεν παίζουν και πολλές σκανκιες και ότι κυκλοφορεί για skank είναι πρεζοφουντα(κόλπα τον εμπόρων για κατρακυλα ktlp) που είναι πραγματικά επικίνδυνο δεν ξέρω πως φτιαχνόταν στην αρχή της ύπαρξης του το skank , και ίσως τότε να βρώμαγε. αλλα πλέον η γενετικά τροποποιημένη φούντα (αυτό είναι το skank) μυρίζει μια χαρά. στο Amsterdam τα αρώματα σε πλημμυρίζουν όπως επίσης για την περιεκτικότητα THC που λέει το hash που σκάγαν οι παππούδες μας είναι πολλές φορες πιο δυνατό από οποιοδήποτε skank κυκλοφορεί σήμερα
frenzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ελλάδα δεν παίζουν και πολλές σκανκιες και ότι κυκλοφορεί για skank είναι πρεζοφουντα(κόλπα τον εμπόρων για κατρακυλα ktlp) που είναι πραγματικά επικίνδυνο δεν ξέρω πως φτιαχνόταν στην αρχή της ύπαρξης του το skank , και ίσως τότε να βρώμαγε. αλλα πλέον η γενετικά τροποποιημένη φούντα (αυτό είναι το skank) μυρίζει μια χαρά. στο Amsterdam τα αρώματα σε πλημμυρίζουν όπως επίσης για την περιεκτικότητα THC που λέει το hash που σκάγαν οι παππούδες μας είναι πολλές φορες πιο δυνατό από οποιοδήποτε skank κυκλοφορεί σήμερα Δηλαδή σου είπε ο παππούς σου, "δοκίμασα ένα σκανκ και δεν έλεγε τίποτα μπροστά στο charas που πίναμε στα χρόνια μου? Για σοβαρευτείτε και πιείτε κανα red bull :lol:
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δηλαδή σου είπε ο παππούς σου, "δοκίμασα ένα σκανκ και δεν έλεγε τίποτα μπροστά στο charas που πίναμε στα χρόνια μου? Για σοβαρευτείτε και πιείτε κανα red bull :lol: αν έχτος να λιώνεις τα δαχτυλάκια σου στο charas έκανες και λίγο ψάξιμο θα έβρισκες πολλούς παππούδες να σου πουν την άποψη τους προτίμησε πειραιά μεριά και όχι χωριά μια και εκεί πάντα είχαν τα δικά τους πιάσε τώρα τις ταβρινες για τσίτες
frenzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μπα δεν ασχολούμαι. Ούτε με το πιοτό, ούτε με τους πότες του. Απλά δε μ' αρέσει η υποκουλτούρα με τα ντραγκζ και άμα βλέπω κανένα πιτσιρικά να λέει τέτοια μ' αρέσει να του χώνομαι.
Timour21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αν έχτος να λιώνεις τα δαχτυλάκια σου στο charas έκανες και λίγο ψάξιμο θα έβρισκες πολλούς παππούδες να σου πουν την άποψη τους προτίμησε πειραιά μεριά και όχι χωριά μια και εκεί πάντα είχαν τα δικά τους πιάσε τώρα τις ταβρινες για τσίτες Δηλαδή είναι λογικό για σένα να πάμε στον πειραιά και να ρωτάμε κάθε παππού αν την πίνει, αν έχει πιει σκανκ και αν την άκουσε τόσο όσο την άκουγε με την σοκολάτα του 30?
Garnele Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ναι, μάλιστα μπορείς τα αποτελέσματα να τα χρησιμοποιήσεις για μια ωραιότατη έρευνα.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ακριβώς βλέπεις πολλά αποτελέσματα από πολλά στρώματα και συλλέγεις πληροφορίες φυσικά μπορείς και απλά να κάτσεις και να βλέπεις τα αποτελέσματα από τον κάθε ευαγγελάτο και να χάβεις απλά τις πληροφορίες που σου δίνει η TV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.