agpol07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Έχω Μητρική MSI με nVidia chipset και είμαι ανάμεσα σε τρείς κάρτες γραφικών (PCI-E): 1) MSI GeForce 7300GT 256MB 2) Gigabyte GeForce 7300GT 256MB 3) GIL GeForce 6600GT 256MB Ποιά προτείνετε guys????
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ένα μικρό προβάδισμα έχει η 6600GT. Αν μιλάμε για καινούργιες κάρτες (συνεπώς από 70?+) αξίζει να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω (+20?=90? αν βγαίνεις φυσικά ) για μια 7600GS, υποθέτοντας ότι ενδιαφέρεσαι και για κανένα παιχνιδάκι. Μια εναλλακτική θα ήταν να δεις μήπως μπορείς να βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο με τα χρήματα που θες να διαθέσεις.
agpol07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια, μέχρι τώρα τουλάχιστον (δηλ. εδώ και 5 χρόνια που έχω PC). Και δεν με ενδιαφέρει να είναι μόνο το chipset καλό αλλά και η μάρκα της κάρτας, τουλάχιστον να συμβαδίζει με την μητρική (γι'αυτό αναφέρω και την μητρική μου). Αυτή είναι η γνώμη μου. Και θα ήθελα και καμιά άλλη γνώμη. Όσο για τα λεφτά οι προαναφερόμενες 3 είναι από 80? εως 90? στο eshop. Για μεταχειρισμένα που μπορώ να κοιτάξω?
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας μεταξύ μητρικής και vga. Τουλάχιστον στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ελπίζω μην είναι αυτός ο λόγος που απέκλεισες τις Ati (δεν λέω ότι κατ' ανάγκη θα ήταν καλύτερες απλά θα είχες περισσότερες εναλλακτικές λύσεις). Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για gaming δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο γρηγορότερο μοντέλο. Για μεταχειρισμένα μπορείς να δεις από το αντίστοιχο forum του insomnia ή από emarket.
pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Proteino opoiadipote karta mporeis na vreis pou na min exei anemistiraki. Apo Nvidia merikes 7300 GT kai merikes 7600 GS den exoun Apo Ati antistoixa liges X1300 kai X1600 den exoun. Oles autes einai super gia 2D kai video applications.
Delirium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Athorivi vga, edo: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512603 endexomenos kai: http://www.priveshop.gr/product.php?code=106260
agpol07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το ξέρω ότι δεν τίθεται θέμα συμβατότητας. Δεν λέω αυτό. Απλά θεωρώ ότι θα έχει καλύτερη απόδοση αν VGA και MoBo είναι της ιδίας εταίρίας, παρά διαφορετικής (με το ίδιο chipset), φίλε antonl. Delirium είδα τις προτάσεις σου και με εππιρέασες μιλώντας για αθόρυβη, και εκεί που είχα καταλήξει στην MSI τελικά επέλεξα την Gigabyte nVidia 7300GT, γιατί την θεώρησα καλύτερη από την Gainword. Ευχαριστώ guys για την βοήθεια..
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ...Απλά θεωρώ ότι θα έχει καλύτερη απόδοση αν VGA και MoBo είναι της ιδίας εταίρίας... ♫♫♫ «Είναι μύθος, είναι μύθος (το δασύτριχό μου στήθος...)» ♫♫♫
tasos59 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Για καινούριες ή μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών ψάξε και εδώ http://www.123sold.gr/categories.php?parent=2359&&orderField=enddate&orderType=ASC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.