d1m1tr1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μια ενοχλητικότατη ανωμαλία των Vista, πάει να με τρελάνει! Έχω μια evaluation copy των Windows Vista Ultimate και ενώ εδώ και 8 ημέρες όλα δούλευαν ρολόι, ξαφνικά σήμερα δεν μπορώ να πληκτρολογήσω στα ελληνικά χρησιμοποιώντας τον ie7. Ενώ δηλαδή σε περιβάλλον windows, στο office ακόμα και στο search bar του ie7 εμφανίζονται κανονικά οι ελληνικοί χαρακτήρες, στις σελίδες του ie7 εμφανίζονται τα λεγόμενα special characters. Ένα απλό παράδειγμα είναι η πληκτρολόγηση «asdfghjkl;’» όταν «γυρίσω» το πληκτρολόγιο σε ελληνικά στο word όπου γράφω τώρα είναι «;ασδφγηξκλ΄’» ενώ με τον explorer είναι «±Γ΄Ζ³·ΎΊ»„'». Το πιο περίεργο κατά την γνώμη μου είναι πως όταν κάνω search με το search bar σε ελληνικούς χαρακτήρες, αυτοί μεταφέρονται κανονικά στην σελίδα. Όταν όμως πάω να γράψω, εμφανίζονται «κινέζικα»… Δοκίμασα αφαίρεση και προσθήκη μετά από reboot στα Regional and Language Options -> keyboards & languages -> Greek χωρίς επιτυχία. Επίσης έκανα όλα τα updates και έκανα και reset ie settings. Καμιά ιδέα κανείς; Σημείωση: το κείμενο, έχει γραφεί στο word και έκανα copy & paste στον explorer και για αυτό εμφανίζονται τα ελληνικά.
d1m1tr1s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Όλα Ok! Για την ιστορία, ήταν το bitcomet 0.83 που έκανε την ζημιά! Γύρισα σε μια παλιότερη έκδοση και όλα έγιναν όπως πριν.
jimaco_1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 eyxaristo file kai egi to idio provlima exo
smilefreeware Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Στο δικό μου λύθηκε το πρόβλημα με τον 0.84. Edit Και με τον 0.84 παραμένει το πρόβλημα, απλώς είχα βγάλει από τα add-ons τον bitcomet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.