Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop Connection

stendel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PC στο γραφείο το οποίο εκτός από αυτόνομη λειτουργία (WIN XP) είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυo με άλλα PC (κάθως με και απλά τερματικά), και όλα μαζί συνδεδεμένα σε ένα server που τρέχει WINDOWS 2000 SP4. Όσα PC θέλουν συνδέονται με κάποιο user name και password στον server και από εκεί τρέχουμε προγράμματα που είναι κοινά σε όλους.

Μπορώ επίσης να μπώ από το PC του σπιτιού μου μέσω Remote Desktop Connection στον server (έχει static IP) και να κάνω δουλειές σαν user του server.

Θα ήθελα όμως αν γίνεται να συνδέομαι και στο PC του γραφείου μου και να έχω τον πληρη έλεγχο του (desktop - programs - Hard Disks etc).

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Η πιο απλή περίπτωση ειναι να εχεις συνδεδεμένο το pc σου (αυτο που θελεις να ελενξεις) κατευθείαν πάνω στο dsl router σας, οποτε "ανοιγεις" την πορτα 3389 του ρουτερ, και την κανεις port forward στην 3389 tou sygkekrimenou pc.

α, μαλλον αυτο το εχεις κανει ηδη, και δινεις την 3389 στο server. οποτε αν μπορεις να συνδεσεις το pc στο router, θα χρησιμοποιήσεις αλλη πορτα.

γινεται μεσω registry, ψαξε remote desktop alternative port 3389

Αν δεν γινεται κατευθειαν συνδεση στο ρουτερ, και το pc σου βγαινει νετ μεσω του proxy server, πρεπει να κανει μια πατεντα με tunelling.

με ssh server (στο γραφειο) kai client (στο σπιτι) το κανουν συνηθως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...