Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Έστειλα το παρακατω email στην intracom. Αν καποιος ξερει κατι ας το πει... <p>Όπως σας ανέφερα και σε τηλεφωνική επικοινωνία, έχω συνδέσει στις δυο ISDN εξόδους του netmod usb, ένα σταθερό ISDN τηλέφωνο Siemens 30 και ένα εξωτερικό Crypto TA 128 , για λήψη και αποστολή fax μέσω του υπολογιστή. Λόγω των προβλημάτων όμως που μου παρουσιάζονται, στην κύρια τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού μου ,όταν μου στέλνουν fax στον αριθμό MSN που μου έχει δώσει ο ΟΤΕ μου είπατε να αγοράσω : 1. Ένα μπριζάκι τερματισμού για καλώδιο UTP 2. Ένα φυσάκι RJ-45 από θηλυκό σε θηλυκό 3. Ένα ταυ RJ-45 και 4. Ένα μέτρο καλώδιο UTP Σε μια μικρή έρευνα που επιχείρησα σήμερα ,μου είπαν από δυο μεγάλα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού ότι ταυ RJ-45 δεν υπάρχει στην αγορά. Σε ένα μάλιστα κατάστημα της γνωστής εταιρείας Αφοι Κωνσταντακάτου μου είπαν να συνδέσω με το netmod σε μια ISDN έξοδο μια εξωτερική διπλή πρίζα RJ-45 και σε αυτή να συνδέσω τις δύο συσκευές. Δεν γνωρίζω όμως αν αυτή η λύση ενδείκνυται . Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου και σας παρακαλώ λόγω της άγνοιάς μου σε τεχνικά θέματα ,αν μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να μου στέλνατε ένα σκαρίφημα με την απαιτούμενη συνδεσμολογία. Πιστεύω ότι θα με βοηθούσε πολύ. Παρόλο που εργάζομαι στη ΔΕΗ ως διοικητικοοικονομικός υπάλληλος και συνάδελφοι τεχνικοί που ζήτησα βοήθεια, μου δήλωσαν αδυναμία λόγω έλλειψης των απαιτουμένων γνώσεων να με βοηθήσουν !!!...<p>[ 25-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Γιάννης (Platano) ]</p>
paravatis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 file mou mallon prepei na termatiseis tin isdn grammi sou. afto mporei na ginei, AN THIMAMAI KALA, sindeontas me mia 100ohm antistasi ta TX tis grammis sto terma kai me alli mia ta RX. poia einai poia nomizo pos leei sto manual. pantos rj-45 exei ston katouma stin athina kathos kai sto fano stin kannigos. elpizo na voithisa..<p> filika, apostolis
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 na termatiseis tin isdn grammi sou<p>Φιλε paravati ακριβως αυτο μου ειπαν και απο inrracom αλλα δεν καταλαβα τι σημαινει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Τελικα θα τρελαθω με το netmod και το crypto TA128.Αυτο που μου ειπε η intracom ..δεν επιασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.