Voorhees Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα Έχω κάτι ηχεία Dreamax 5.1 και με το που τα ανοίγω(η ένταση είναι στο χαμηλότερο εκεί που δεν ακούς τίποτα) και ακούγεται από τα ηχεία ένα χσσσσσ... Τι μπορεί να φταίει; Μόλις τώρα το ξεκίνησε(άλλαξα τα ηχεία από ένα PC και τα έβαλα σε ένα άλλο).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αφαιρεσε τη σκονη στο φις (βισμα) Minijack (το φις του ηχου μωρε), αλλιώς ειναι σκονη στο ρυθμιστήρα εντασης.
Voorhees Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα δεν έχει κανένα αλλά πάλι τα ίδια.
Powerline Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Όταν λες Dreamax, ενοείς σαν και αυτά της φωτογραφίας; Αν ναι, επειδή έχω και εγώ τα ίδια ακριβώς, το βούϊσμα όταν έχεις χαμηλωμένη τη φωνή είναι εκνευριστικό μεν, αλλά φυσιολογικό.
thes1os Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 το κάνουν γενικά τα φτηνιάρικα . Και τα δικά μου creative των 60 ?, αξκούγεται ένα μικρό φύσημα που το ακούς μόνο σε κατάσταση απόλυτης υσηχίας... Φυσιολογικό εφ'όσον δεν ακούγεται και όταν ανεβάζεις την ένταση και ακούς μουσική.
Voorhees Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αυτά είναι. Απλά είπα γιατί στο άλλο PC που τα είχα σε μια Sound Blaster δεν άκουγα κάτι τέτοιο. Τέσπα, ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.