Προς το περιεχόμενο

"Περίεργο" πρόβλημα!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Περίεργο" πρόβλημα με υπολογιστή ενός παιδιού

Ακούστε τι έγινε σε έναν φίλο μου ο οποίος έκανε αναβάθμιση Core2Duo.Όταν τον αγόρασε έβαλε τα WinXP Media Center.Δηλαδή έκανε format (είχε πριν τα WinXp Pro) και τα πέρασε κανονικά!

Πρώτο πρόβλημα: Του έβγαζε στην Boot Screen να διαλέξει ποια από τα 2 λειτουργικά θέλει(!!!!!),παρόλο που είχε κάνει format και "καθαρή" εγκατάσταση!Να τονίσω ότι δεν έχει χωρίσει τον δίσκο σε partitions.Εκεί για να μπει στα Media Center έπρεπε να διαλέξει την επιλογή για τα "παλιά του" Win XP Pro αλλιώς του έβγαζε πρόβλημα!

Δεύτερο πρόβλημα: Πριν λίγο καιρό ο υπολογιστής του του έκανε κόλπα στην Boot screen και άρισε να του βγάζει μπλε οθόνες κ.α.!

ΤΕΛΙΚΑ ξαναέκανε format, ξανά εγκατάσταση τα Media Center, αλλά ο υπολογιστής είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ!!!Τι στο καλό έχει γίνει;Μπορεί να ψιλιαστεί κανείς;

Δημοσ.

τι λειτουργικα εφανιζε στην boot screen? αν εμφανιζε και τα xp προφανως δεν εγκατασταθηκε εκ νεου ο boot manager... ισως με ενα fix boot απο το repair να διορθωνοταν.... Αλλο format δοκιμασε? Ηταν οο μονος σκληρος που ειχε πανω στο συστημα? Μηπως αλλαξε τη σειρα των σκληρων στο bios?

Δημοσ.

Εμφάνιζε τα WinXP PRO και τα WinXP Media Center(τα οποία είχαν εγκατασταθεί μετά το πρώτο format αλλά για έναν παράξενο λόγο τα Pro είχαν παραμείνει στην Boot screen) αλλά για να μπει στα δεύτερα έπρεπε να πατήσει την επιλογή για τα PRO παρόλο που αυτά τα είχε...σβήσει!!!

Ξαναέκανε format πριν από λίγες μέρες γιατί προέκυψαν κάτι κουλά προβλήματα και δεν έμπαινε καν στα windows(κολλήματα,μπλε οθόνες) αλλά αυτή την φορά είναι πιο αργό το σύστημα!!!

Δεν έχει άλλους σκληρούς επάνω αλλά ούτε καν έχει χωρίσει τον συγκεκριμένο σε partitions!

Δημοσ.

Λυση 1:

fdisk ξανα (ειτε μεσα απο καποιο boot cd ειτε μεσα απο τo cd των win)

fdisk στο mbr (μονο με καποιο boot cd)

format again

Λυση 2:

απο Recovery Console fixboot και fixmbr

Edit boot.ini

Για καποιον λογο τα boot records δειχνουν αλλα νταλλα και οταν εγκαθιστανται τα windows γραφουν στο boot.ini οτι δουν στα boot records

Δημοσ.

Ακούστε τι έγινε σε έναν φίλο μου ο οποίος έκανε αναβάθμιση Core2Duo.

να κάνεις disable το δεύτερο CPU από το bios .....βρές μία 98ara boot δισκέτα...κάνε format στα 32bit κ' μετα install τα media edition σε NTFS .....

έχω αλλάξει σε πολλα από ΧΠ se media edition ... το boot section κ' boot menu του όλλα κανονικά .... :)

Δημοσ.

να κάνεις disable το δεύτερο CPU από το bios .....βρές μία 98ara boot δισκέτα...κάνε format στα 32bit κ' μετα install τα media edition σε NTFS .....

έχω αλλάξει σε πολλα από ΧΠ se media edition ... το boot section κ' boot menu του όλλα κανονικά ....

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ CPU DISABLE ! ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ή Η ΜΝΗΜΗ!!

Δημοσ.

Yeah ....obviously ram..... Me syxgwreite gia ta greeklish mou alla kapoio kollima fagan ta windows kai den allazoun glwssa....grafw etsi giati variemai to restart...

Oi mple othones kata tin egkatastasi kai mena ram mou kanoun..i skliro...tha sou lega na allaxeis prwta ram ,dokimase ena dimm 512 na deis ti paizei

Δημοσ.

Sorry που άργησα να απαντήσω παιδιά.

Χθες, οι αρχικές υποψίες που είχα για μνήμη ή σκληρό έχουν γίνει πιο έντονες γιατί ΞΑΝΑ το μηχάνημα ΔΕΝ ξαναμπαίνει στο λειτουργικό!!!!!!!ΠΑΛΙ μπλε οθόνες κ.α.!!!Συν ότι ο δίσκος του έχει αρχίσει να κάνει αρκετό θόρυβο σχετικά!!!!

Από ότι μου είπε θα τα πάει πίσω για να το δουν και αν είναι να του τα αλλάξουν!

Μου αρέσει που ήταν καινούρια όλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...