engant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα Να Ρωτησω Θελω...σε Καποια Mail Κατα Την Δημιουργια Λογ/σμου Ζηταται Ο Isp Moy!!!τι Ακριβωσ Να Γραψω?? Forthnet.gr???
engant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μου φαίνεται περιεργο...δε ξερει κανενας τιποτα γι αυτο το θεμα??
random Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μη γράφεσαι σε free mail που ζητάνε τον isp σου. υπάρχουν το yahoo.gr και το gmail που δε ζητάνε τέτοια. ποια υπηρεσία ειναι; τι το θελουν;
engant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γραφομαι Σε Mail Που Θελω Να Χρησιμοποιω Για Τη Δουλεια Μου...λενε Οτι Για Outgoing Server Mail Χρησιμοποιησε Αυτον Που Σου Προτεινει Ο Isp Σου...δε Καταλαβαινω Και Πολλα
random Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ok, αν εχεις συνδρομή στη forthnet, βαλε mailgate.forthnet.gr ποια υπηρεσία ειναι; της εταιρείας που δουλεύεις; ελπίζω να τους εμπιστευεσαι, γιατι για να δουλεψει αυτο, θα σου ζητησουν να συμπληρώσεις και το username/password που εχεις στον isp. αλλα και συνδρομή σε isp να μην ειχες, μπορουσες να φτιαξεις ενα δωρεάν mail στο yahoo.gr και να βάλεις σε αυτο το εταιρικό σου για outgoing το smtp.mail.yahoo.com
engant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Κοιτα..εχω Gmail...μπορω Να Βαλω Αυτο Λεσ??καλυπτομαι??δεν Καταλαβαινω Απλα Πιο Ειναι Το Προβλημα Αν Δωσω Το Outgoing Mail Server...αφου Τα Στοιχεια Μου Στο Mail Που Θα Δημιουργησω Θα Ειναι Διαφορετικα Απο Αυτα Που Ισχυουν Στο Gmal...κινδυνευω Μου Λεσ Με Υποκλοπεσ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.