myst77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 L204wt !!! Δεν Υπαρχει Περιπτωση Μετα Να Προτεινεισ Και Σε Καποιον Αλλο Οθονη 4:3
zedone Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 πως βρισκω αν η οθονη υποστηριζει HDCPσήμερα αγορασα την LG194WT-SF και μου εβγαλε οδηγο για ρυθμισεις n-vidia και δεν ηξερα να πω ναι η οχι για HDCP Καλορίζικη, υποστηρίζει κανονικά η οθόνη σου.
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ξεχάστε επιτέλους το 4:3 !!!! Ο κόσμος αλλάζει απο το τετράγωνο στο wide, και εσείς θα παραμείνετε στο λάθος παλιό πρότυπο; +1 κι εμένα για την L204WT μιας κι εγώ είμαι κάτοχος αυτού του μοντέλου. Οι τετράγωνες οθόνες απο την ημέρα που την έβαλα στο γραφείο μου, μου φαίνοντε (και είναι) τελείως περίεργες, άσχημες και καθόλου εργονομικές.
vfragos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ προτείνω L204WT. Την έχω από τον Σεπτέμβρη και είναι super η οθόνη. Και εγώ το ίδιο. Δεν ξαναγυρνάω σε οθόνη 4:3 με τίποτα, απλά καμία σχέση.
vasoula78 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καλορίζικη, υποστηρίζει κανονικά η οθόνη σου. α ωραια τωρα θα πρεπει να το αλλαξω ευχαριστώ
kostas26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Πόλους fun έχουν οι WT. Κι εγώ είμαι μεταξύ 19 κλασσικής η wt. Έχω ακούσει ότι οι wt ίσως να έχουν ασυμβατότητες σε κάποια game Ισχύει κάτι τέτοιο? Help me pls μπας και απόφασησω..... Α! και ποιες οι διάφορες ανάμεσα σε μια κλασσική 19΄ και wt?
christarass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 19 logo zero pixel kai oti katargh8hke h 20 giati arage??
ItsToasted Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πόλους fun έχουν οι WT. Κι εγώ είμαι μεταξύ 19 κλασσικής η wt. Έχω ακούσει ότι οι wt ίσως να έχουν ασυμβατότητες σε κάποια game Ισχύει κάτι τέτοιο? Help me pls μπας και απόφασησω..... Α! και ποιες οι διάφορες ανάμεσα σε μια κλασσική 19΄ και wt? Koita den kserw ti ginete me kathe game.Alla apo prosopiki ebiria, sto Eve-Online xriazese Wide opos dipote, logo tou poli periorismenou interface kai twn pollwn tabs pou prepei na exeis anoixta.Vevaia to game exei analiseis wide.Kia to WOW pou eida se Wide... itan poles klaseis anotero. Kai apo emena. An borousa na eixa tin 17" se Wide tha imoun efxaristimenos. Varethika na vlepw tenia se 12" logo tou Letterbox
Freakster Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Για ποσο κοντραστ ψαχνουμε ωστε να εχει ''καλη'' αποδοση η οθονη στα games τουλαχιστον; Καποιες οθονες εχουν 3000:1 ειναι καλυτερες αυτες απο την 204wt?
ItsToasted Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Gia ta Games ena monitor prepei na exei responce kato twn 16ms kai na min parousiazei ghosting kai alles istories pou merika monitor parousiazoun. Me 16ms egw den vlepw kanena apo ta parapanw. Emena exei 250-300 parola auta den exw kanena provlima. Sovara tora, i moni ora pou vlepw to contrast einai me to letterbox pou to mauro psilofosforizei. Sta games protimo na paizw apo to na vlepw to poso poio mauto tha borouse na einai to mauro, kai sto CS kai sto WOW. Alla kai stis tenies. Ama skeutoume oti stin teliki vlepoume kai Jpeg kai Mpeg, pou exoun mikra pixelakia, alla den haliomaste, siga min mas halasei to brightnes.Gia opoion den exei dokimasei TFT kalo tha einai na pasei kapou kai na tin dei apo proto xeri.
boom123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Απο μένα LG204WT την έχω εδώ και λίγο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημένος... Σίγουρα αξίζει τα επιπλέον λευτά από την 19" αρκετά μεγάλη διαφορά η μία ιντζα μπορώ να πω...
Absinthe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Sto sigkekrimeno dilimma vriskomai kai ego alla epeidi eimai asxetos apo pc ithela na sas rotiso kati.Exo psilopalia karta grafikon diladi tin MSI FX5200 128 MB kai den ksero an tha kano full use eite tis en logo 19aras LG eite tis 20aras lg. Diladi ayto pou rotao einai an aksizei na paro 19 i 20" wide tft dedomenou oti exo autin tin karta grafikon?Tha exo provlima me tin analisi pou tha stelnei i karta?Mipos tha tin paro tsampa telika tin othoni? Thanx in advance
ennatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Η προσωπική μου ιστορία με την LG204. Την αγόρασα τον Νοέμβριο και μέχρι πριν 10 ημέρες λειτουργούσε άψογα. Τότε σταμάτησε να ανοίγει (με σύνδεση DVI) ενώ άνοιγε μόνο με σύνδεση VGA. Με ελάχιστο ψάξιμο στο Internet είδα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αναφερθεί από αρκετούς χρήστες. Με επικοινωνία με την αντιπροσωπεία το μόνιτορ αλλάχθηκε σε 2 μέρες. Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων του service ήταν πολύ καλή όπως βέβαια και η απόκριση τους. Το στόρι όμως δεν τελείωσε. Το νέο μόνιτορ δούλεψε καλά 2 μέρες και την τρίτη παρέδωσε το πνεύμα. Είτε δεν άνοιγε καθόλου είτε άνοιγε αποσπασματικά μετά από πολλαπλές επανεκκινήσεις. Νέα επικοινωνία με αντιπροσωπεία και νέα αλλαγή μόνιτορ μετά από 3 μέρες. (και πάλι ευγενέστατοι). Το τρίτο μόνιτορ προς το παρόν δουλεύει αλλά έχει ένα κολλημένο μπλέ πίξελ σε μια γωνία (δεν με πειράζει, δεν φαίνεται). Συμπέρασμα; Καλή η LG, πολύ καλές οι τιμές της αλλά 2 μόνιτορ χαλασμένα σε 3 μήνες από την αγορά μάλλον βαρύ πέφτει. Και μια υποσημείωση για τον Absinthe. Η κάρτα 5200 με 128 ΜΒ δεν σηκώνει τέτοιες αναλύσεις που έχουν τα 20αρια μονιτορ (1680Χ1050), οπότε υποχρεωτικά θα την αλλάξεις. Το μόνιτορ εγώ το τρέχω με μια 7950 με 512 MB.
Absinthe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 @ennatos File ennatos koitaksa sto net sta specs tis kartas mou kai anaferei:Dual, 400MHz RAMDACs for display resolutions up to and including 2048x1536@85Hz. Auto mipos simainei oti sikonei tin analisi tis 204wt? An oxi,ksereis mipos pos mporo na do an sikonei toulaxiston tin analisi tis 194wt? Rotao giati thelo na paragggeilo tin othoni sintoma alla den exo skopo ton epomeno xrono na allakso karta grafikon(tha allakso logika se kana xrono olokliro to pc kai thelo na paro mia othoni pou tha tin kratiso me to kainourgio desktop) opote an ousiastika i karta mou den sikonei kamia analisi 20aras i 19aras isos prepei na perimeno na tin agoraso mazi me to kainourgio desktop. Episis oi 2 protes othones sou eixan kapoio kammeno pixel?Rotao giati afou den exei zero pixel eggiisi anisixo mipos tin paro kai exei 5-6 kammena pixel pou tha mou xtipane asxima sto mati kai ta opoia den tha kaliptei i eggiisi. Opoiadipote voitheia apo opoiondipote einai euprosdekti. Thanx in advance
TeoNOKIA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε εγώ έχω την Gigabyte FX 5600 και όταν την συνδέω στο DVI δεν σηκώνει 1680x1050, ενώ μέσω d-sub παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Για παιχνίδια δεν το συζητάμε για τέτοιες αναλύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.