Προς το περιεχόμενο

LG 204WT vs LG 194WT

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα. Είμαι ανάμεσα στην 20" και στην 19". Τις βρήκα 310? και 250? αντίστοιχα, αξίζουν 60? παραπάνω για μία ίντζα??

Και το άλλο που σκέφτομαι η 19" έχει και zero pixel guarantee. Αν πάρω την 20" και με το που την ανοίξω βρώ καμένα pixel μαλακία δεν θα ναι...

Εσείς τι θα κάνατε ?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν θα έπαιρνα καμία

οι wide αξίζουν απο τις 22 και πάνω κατά τη γνώμη μου

θα κοιτούσα 19αρα "κλασσική"

αν θες οπωσδήποτε wide κοίτα και την BenQ 202 με 280 απο Mediamarkt αλλιώς ανάμεσα στις δύο την 204 καθαρά για το μέγεθος.

Δημοσ.
δεν θα έπαιρνα καμία

οι wide αξίζουν απο τις 22 και πάνω κατά τη γνώμη μου

θα κοιτούσα 19αρα "κλασσική"

αν θες οπωσδήποτε wide κοίτα και την BenQ 202 με 280 απο Mediamarkt αλλιώς ανάμεσα στις δύο την 204 καθαρά για το μέγεθος.

συμφωνω σε ολα!!

επισης ριξε μια ματια και σε αυτη....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516 και μια συμβουλη,μην αγοραζεις οθονη με βαση την εγγυηση! :-D

Δημοσ.
συμφωνω σε ολα!!

επισης ριξε μια ματια και σε αυτη....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516 και μια συμβουλη,μην αγοραζεις οθονη με βαση την εγγυηση! :-D

Δηλαδή προτίνεις οθόνη χωρίς DVI ????

• Moderators
Δημοσ.

Καλυτερα 4:3... Μετα παμε πολυ ψηλα. Εγω αντιθετα θεωρω το DVI ως σημαντικοτατο πλεονεκτημα... από πειρα :) (ειχα και με DVI και χωρις dvi, και οι διαφορες ειναι εμφανεις).

Δημοσ.
Ego tha soy proteina thn 204wt.Thn exw 1 mhna kai eimai eyxaristhmenos.Meta apo to wide den ksanagyrizeis se 4:3

Συμφωνώ 100% με το wide. Εγώ έχω την LG 194WT αλλά θα πρότεινα την 204wt.

Τα παρακάτω στοιχεία είναι από το pc magazine.

LG 204WT

Αντίθεση: 1124

Χρόνος απόκρισης [γκρι σε γκρι]: 3,3ms

Χρόνος απόκρισης [μαύρο σε άσπρο]: 5,1ms

Ομοιομορφία: 6,4 (μικρότερος δείκτης καλύτερη ομοιομορφία)

LG 194WT

Αντίθεση: 656

Χρόνος απόκρισης [γκρι σε γκρι]: 4,4ms

Χρόνος απόκρισης [μαύρο σε άσπρο]: 4,3ms

Ομοιομορφία: 5,9 (μικρότερος δείκτης καλύτερη ομοιομορφία)

Δημοσ.

Και γώ αν και κάτοχος 194Wt θα πρότεινα την Lg204Wt,ειδικά αν η μετάβαση γίνεται απο 17" Crt οθόνη.H 194Wt θα παραξενέψει πολύ στην αρχή αφού μοιάζει σαν μια μακρόστενη 17αρα οθόνη (τουλάχιστον έτσι ένοιωσα εγώ την πρώτη φορά).Απο την άλλη η 204Wt δέν έχει 0 pixel εγγύηση σαν το μικρότερο μοντέλο της με αποτέλεσμα αν σου βγεί με καμμένο pixel,το παντρεύεσαι.Η πρώτη Lg194Wt που μου φέρανε είχε 2 καμένα pixel και μου την αλλάξανε με μια καινούρια.Υποθέτω οτι αυτό δέν συμαίνει τίποτα,αν είναι να σου βγεί κάτι ελαττωματικό θα σου βγεί...

Πάντως αν η πιθανότητα των 1-2-3 καμένων pixel δέν σε τρομάζει,άνετα θα πρότεινα Lg204Wt

Δημοσ.

Μιάς και οθόνη δέν αλλάζεις συνέχεια (τουλάχιστον εγώ) το dvi με hdcp που έχουν οι καινούριες άν σκοπεύεις να βλέπεις και καμμιά ταινία απο τα καινούρια formats είναι απαραίτητο.Τώρα επειδή και τις οθόνες, άνθρωποι τις φτιάχνουν και τα καμμένα pixels δέν εμφανίζονται με τη σπανιότητα που εμφανίζονται ιπτάμενοι δίσκοι θα πρότεινα zero p = 19w

Δημοσ.
Μιάς και οθόνη δέν αλλάζεις συνέχεια (τουλάχιστον εγώ) το dvi με hdcp που έχουν οι καινούριες άν σκοπεύεις να βλέπεις και καμμιά ταινία απο τα καινούρια formats είναι απαραίτητο.Τώρα επειδή και τις οθόνες, άνθρωποι τις φτιάχνουν και τα καμμένα pixels δέν εμφανίζονται με τη σπανιότητα που εμφανίζονται ιπτάμενοι δίσκοι θα πρότεινα zero p = 19w

πως βρισκω αν η οθονη υποστηριζει HDCP

σήμερα αγορασα την LG194WT-SF και μου εβγαλε οδηγο για ρυθμισεις n-vidia και δεν ηξερα να πω ναι η οχι για HDCP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...