Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη επανασύνδεση.Γίνεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Έχω μια σύνδεση DSL.

Πως μπορώ να ρυθμίσω τα Windows XP έτσι ώστε όποτε πέφτει η γραμμή να γίνεται επανάκληση? (Δοκίμασα την ρύθμιση "Επανάληψη κλήσης αν κλείσει η γραμμή" στις ιδιότητες της σύνδεσής μου αλλά δεν είναι η σωστή ρύθμιση. Όταν την επιλέγω δεν μπορώ καν να συνδεθώ!)

Αφήνω τον υπολογιστή να κατεβάζει διάφορα αρχεία όταν λείπω απ'το σπίτι αλλά όταν επιστρέφω αρκετές φορές το βλέπω εκτός σύνδεση.:(

Δημοσ.

Ti modem και τι συνδεση εχεις?Γιατι ειχα και εγω το ιδιο προβλημα ακριβως(απλο DSL modem Sagem Fast 840 του OnDSLkit(768) ειναι)μπορει να ζεσταινεται και να κλεινει μονο του ή μπουκωνουν τα connections(το παθαινα συχνα με το μtorrent) αλλα ισως ειναι προσωρινο:ειχα αυτο το προβλημα για κανα 3μηνο και τωρα ολα ΟΚ!!

Δημοσ.

Nαι οντως ποιο modem/router εχεισ?

Αυτη η ρυθμιση που θες γινεται απο το modem/router αρκει να το υποστηριζει!

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό το απλό Sagem Fast 840 modem απο την Otenet έχω, με σύνδεση OnDSL 768...

Αν είχα router θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Με βλέπω να αγοράζω router.

Δημοσ.
Δοκίμασα την ρύθμιση "Επανάληψη κλήσης αν κλείσει η γραμμή" στις ιδιότητες της σύνδεσής μου αλλά δεν είναι η σωστή ρύθμιση. Όταν την επιλέγω δεν μπορώ καν να συνδεθώ!

mipws an evgazes tous drivers kai tous xanapernouses? giati se mena douleuei kanonikotata

Δημοσ.

Όχι, έχω βάλει κάπου 5 επαναλήψεις κλήσης και μου βγάζει σφάλμα στην επιβεβαίωση ονόματος και κωδικού πρόσβασης...

Δημοσ.
Όχι, έχω βάλει κάπου 5 επαναλήψεις κλήσης και μου βγάζει σφάλμα στην επιβεβαίωση ονόματος και κωδικού πρόσβασης...

apolitos logiko.otan peftei apotoma i sindsi sou o provider den se rixnei epitopou dioti den kserei ti exei ginei.se rixnei afou den lavei apantisi apo to modem sou gia 120 seconds peripou it depends on the isp.opote an pas na mpeis epitopou tros auto to error.tora giati to exoun merikoi kai kapooioi alloi oxi exei na kanei me to pos kolaei to modem sou.pantos ego stin thesi sou th aperna router gia apirous logous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...