Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Aruil είπε Μια χαρά τιμή είναι τα 35 ευρώ. Συγκρίσιμη με όλα τα άλλα γνωστά fighting games που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό. DBZ : 35 ευρώ 8 χαρακτήρες MVC : 30 ευρώ 6 χαρακτήρες SFV : 30 ευρώ 6 χαρακτήρες TEKKEN 7 : 25 ευρώ 2 χαρακτήρες (καλά αυτό δεν έπρεπε καν να το βάλω) Injustice 2 : 20 ευρώ ανά 3 χαρακτήρες Οταν λεω πολλα λεφτα δεν εννοω για το πληθος περιεχομενου που εχει αλλα γενικα σαν τιμη ειναι παρα πολυ υψηλη,αρα προσωπικα κανω υπομονη να πεσει η τιμη και βλεπουμε.
Aruil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, Fulgore said: Οταν λεω πολλα λεφτα δεν εννοω για το πληθος περιεχομενου που εχει αλλα γενικα σαν τιμη ειναι παρα πολυ υψηλη,αρα προσωπικα κανω υπομονη να πεσει η τιμη και βλεπουμε. Καλά ναι και εγώ δεν το έχω πάρει το Season Pass. Αν ανακοινώσουν καναν Broly όμως, δεν ξέρω πόσο θα αντισταθώ.
sironoui Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το dragonball fighter z μήπως το βρήκατε πουθενά στα 35 euro περίπου, ενδιαφέρομαι να το πάρω και εγώ.
postfire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 dragon ball fighterz - dlc απορια καλησπερα παιδια! αγορα απο cdkeys το παιχνιδι για pc και δινει μαζι και τα dlc https://www.cdkeys.com/pc/games/dragon-ball-fighterz-pc-steam-cd-key περασα κανονικα στο steam τον κωδικο και κατεβηκε το παιχνιδι αλλα δεν υπαρχουν τα dlc τι πρεπει να κανω που τα βρισκω? ευχαριστω!
johnnnnavrozidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, postfire είπε dragon ball fighterz - dlc απορια καλησπερα παιδια! αγορα απο cdkeys το παιχνιδι για pc και δινει μαζι και τα dlc https://www.cdkeys.com/pc/games/dragon-ball-fighterz-pc-steam-cd-key περασα κανονικα στο steam τον κωδικο και κατεβηκε το παιχνιδι αλλα δεν υπαρχουν τα dlc τι πρεπει να κανω που τα βρισκω? ευχαριστω! το DLC εχει γινει release ακομα η όχι?
postfire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, johnnnnavrozidis είπε το DLC εχει γινει release ακομα η όχι? δεν ξερω για τον γιο μου το πηρα το παιχνιδι
panagiotis54 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/30/2018 στις 10:40 ΜΜ, sironoui είπε Το dragonball fighter z μήπως το βρήκατε πουθενά στα 35 euro περίπου, ενδιαφέρομαι να το πάρω και εγώ. steam ουκρανιας αλλα θελει vpn απο οσο μου ειπανε....μην ρωτας πως δεν ξερω ειμαι ασχετος, αν ξερει κανεις ας το επιβεβαιωσει τα dlc δεν εχουν βγει ακομα αφου χθες βγηκε απο data miners τι να περιμενουν οσοι το εχουν αγορασει και ακομα δεν εχουν ανακοινωθει καν επισημα ποιοι ειναι οι νεοι 8 χαρακτηρες (απο οσο εχω καταλαβει δηλ) ακυρο οχι χθες 29/01/18 τελικα: http://www.ign.com/articles/2018/01/29/dragon-ball-fighterz-datamine-seems-to-reveal-dlc-characters Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από panagiotis54
Aruil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 55 minutes ago, postfire said: dragon ball fighterz - dlc απορια καλησπερα παιδια! αγορα απο cdkeys το παιχνιδι για pc και δινει μαζι και τα dlc https://www.cdkeys.com/pc/games/dragon-ball-fighterz-pc-steam-cd-key περασα κανονικα στο steam τον κωδικο και κατεβηκε το παιχνιδι αλλα δεν υπαρχουν τα dlc τι πρεπει να κανω που τα βρισκω? ευχαριστω! Χμ, dlc τι εννοείς? Γιατί η έκδοση που λινκαρες, έχει μόνο ξεκλειδωμένους Blue Goku και Vegita και κάτι lobby avatars. Δεν έχει το season pass, αν αυτό νόμιζες.
postfire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Aruil είπε Χμ, dlc τι εννοείς? Γιατί η έκδοση που λινκαρες, έχει μόνο ξεκλειδωμένους Blue Goku και Vegita και κάτι lobby avatars. Δεν έχει το season pass, αν αυτό νόμιζες. μαλιστα μαν τοτε νομιζα λαθος ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδες!
Aruil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ανακοινώθηκαν και επισήμως οι δύο πρώτοι DLC χαρακτήρες για το Dragon Ball FighterZ: Broly και Bardock. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Πολλά έδειξαν.
Aruil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και να τα ενώσεις ακόμα, μήκος trailer δεν φτάνουν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 KAKARO-TTOOOO!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα