Greek_Shadow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το Tekken 3 online, αλλά δεν εχω καταφέρει να ρυθμίσω το gamepad, αμα ξέρει κάποιος ας πει και σε μας: Ενα αλλο ωραιο αλλα δεν τοχω παιξει, ειναι το UFC: Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2016 από Praetorian
polonos1313 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ενα αλλο ωραιο αλλα δεν τοχω παιξει, ειναι το UFC: Aυτό δεν βγαίνει για pc
m0rbid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 To Blazblue κυκλοφορεί σε μερικές μέρες. Έχει cross-platform play με την έκδοση του Xbox 360Trailer http://www.youtube.com/watch?v=UyFWEtaLxDo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Επίσης υπάρχει το BlazBlue: Continuum Shift (sequel) του θείου που είναι η leaked arcade έκδοση και παίζει μια χαρά. Δεν έχει όμως τα stories/endings κλπ που έχουν οι κονσόλες και ελπίζω στο PC αν πάει καλά το πρώτο BB (CT, που είναι ήδη 2 χρόνια στα arcade και 1 στις κονσόλες), να έρθει και το CS σύντομα.
stelrp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 όλα αυτά τα 3d παιχνίδια ξύλου με τα smoth γραφικά - κινήσεις κλπ και τις υφές κλπ κλπ μου φαίνεται λίγο αδερφίστικα. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τέτοιων ''απαλών'' προσεγγίσεων αλλά τα παιχνίδια ξύλου πρέπει να έχουν ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ χωρίς ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ του ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (τσαλιμάκια) και ξύλο. Δοκίμασε να βρεις το double dragon II se amiga emulator. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΥΛΟΥ. Η ντελικάτη αίσθηση που αποπνέουν τα καινούργια με τη γνωστη λαστιχενια απόκριση των χειριστηρίων δεν ταιριάζει με το ύφος. To έχω ακόμα se Amiga 500 που δουλεύει και είναι πραγματικό ΞΥΛΟ. Πριν πατήσεις το κουμπί του fire η μπουνιά είχε ήδη βρει το στόχο της. Στα PC απλά περιμένεις....
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Το καινουριο MK τα σπαει στο τρειλερ παντως!! Υπηρχε και ενα με samurai, δε θυμαμαι πως λεγοταν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αν λες για 2d, τότε Samurai Shodown και υπάρχουν διάφορα. Και 2 Last Blade που είναι similar. (Neo Geo εποχές...)
gallaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 http://www.petitiononline.com/tkn64pc/petition.html πάμε όλοι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!!
Greek_Shadow Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καλα το "Street fighter" παιζεται και online; Εχει κοσμο;
Tobajara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Άλλη μια ψήφος στο MAME και γενικά σε πάσης φύσεως emulators. Αν θες κάτι παλιότερο και 2D το ΜΑΜΕ είναι εξαιρετική επιλογή, με Samurai Showdown, Last Blade, Garou: Mark of the Wolf κι ένα σωρό άλλα πιο γνωστά και εφετζίδικα. Εφ'όσον πλέον λειτουργούν κανονικά emulators για PS2 και (νομίζω/φαντάζομαι) ΧΒΟΧ δεν έχεις κανένα λόγο να μη χαρείς ένα καλό fighting. Αν δυσκολεύεσαι με το πληκτρολόγιο βάλε 'ενα καλό pad (έχουν κανονικά υποστήριξη) και χώσε.
donkarlos13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ με το φίλο παραπάνω. Ακόμα απολαμβάνω κι εγώ το Street Fighter II στο Mame και νομίζω δε θα το βαρεθώ για πολύ καιρό ακόμα !
stabill Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ...ή beat-em-up, ή οπως αλλιως θελετε! Καλησπερα... Εχω εδω και χρονια μια απορια... Γιατι παιχνιδια τυπου Tekken, Soul Calibur κλπ.κλπ. βγαινουν μονο σε κονσολες? Πριν καμμια 15ετια μπορω να καταλαβω οτι ηταν θεμα hardware... Τωρα ομως γιατι δεν βλεπουμε τετοιους τυπους παιχνιδιων? (οχι απαραιτητα αυτα που προανεφερα, καποια αντιστοιχα). Εχουν δει τα ματια μας του κοσμου τα παιχνιδια, ολων των ειδων, αλλα κατι τετοιο οχι... (κατι προβληματα που εχω βραδιατικα, ε?)
Nio1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτα τα προβληματα,νομιζω οτι το τεκκεν εχει βγει για υπολογιστη(δεν ειμαι σιγουρος).εγω ψάχνω κανα καλό σιτε να κατεβασω κανα παιχνίοδι οποσ το worms 3d ,αν ξέρει κανείς τπτ ασ πει
ikaruga24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Προφανως γιατι τετοια παιχνιδια -απαιτουν- τη χρηση gamepad ή arcade stick κατι για τα οποια οι PC gamers σε γενικες γραμμες δεν πολυγουσταρουν. Απο την αλλη εισαι τυχερος, το καλυτερο 2D fighter κατ' εμε αυτης της γενιας υπαρχει στο PC (Blazblue) και αν δεν εχεις κονσολα να το τιμησεις οπως και δηποτε στο PC σου.
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ... ή και το Street Fighter... Όπως είπε και ο ikaruga24 το Gamepad είναι Must. @ikaruga24 Πως πάει ο μίκτης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα