Προς το περιεχόμενο

Power Supply - Confused :S !!!!

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia xara, to sistima pou tha parageilw sintoma einai to exsis:

Mobo: Asus P5WDH Deluxe

Cpu: E6600

Ram: 2*1GB Kingston - 800

VGA: 1950 XTX 512 MB

HD: W/D 320

DVDRW: NEC

H erwtisi mou einai h akolouthi: To trofodotiko pou tha balw tha einai metaxsi 550-600watt... Ok ALLA poia marka? Me endiaferei ena poli kalo k poli axsiopisto psu... epeidi i perioxi poy menw h DEH kanei polla kolpakia tha ithela ena psu poy na me prostateuei apo tis auxsomeiwseis tou reumatos, overloads kai ta sxetika (ok lisi einai k ena ups, alla me endiaferei to trofodotiko na antexei kapoies kakouxies apo to reuma k sigoura na borei na dinei axsiopista volt kai reumata)...genika opws eipa ena psu arketa axsipoisto.... apo oti akouw ta tagan einai fovera... perimenw me agwnia tis apantiseis sas k tis gnwmes sas.

ps: Gia Thermaltake ti gnwmi exete gia psu?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

THERMALTAKE την καλή σειρά την Toughpower. Αντίστοιχο των 1000αριών Enermax Galaxy αλλά σε κλάσμα της τιμής τους. Για την ώρα ελλάδα μόνο το 750 watt μοντέλο θα βρεις, αλλά νομίζω σε υπερκαλύπτει. ΥΠΕΡ-αξιόπιστο, προδιαγραφές απίστευτες, modular καλωδίωση (συνδέεις μόνο όποια καλώδια θες) και το βασικό για μένα με 16 db θόρυβο είναι σαν να μην υπάρχει. Δες στο site της Thermaltake τα χαρακτηριστικά του

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0116/w0116.asp

Στο e-shop θα το βρεις προς 130 ευρώ, τα αξίζει μέχρι τελευταία δεκάρα. Αν δε δίνεις τόσα υπάρχουν και φθηνότερα μοντέλα. Ειλικρινά πάντως έχω φτάσει στο σημείο να εγγυώμαι προσωπικά για τα Thermaltake. Καταπληκτικά όσα έχουν περάσει απ'τα χέρια μου μέχρι τώρα.

LOL ρε Tornado, εγγυώμαι για τα κορυφαία ThermalTake λέει...και μάλιστα αντίστοιχα των Enermax Galaxy...

Καλό καλό, μου έφτιαξες το πρωινό τώρα...ακούς εκεί...υπερ-αξιόπιστα :D....

LOL ρε Tornado, εγγυώμαι για τα κορυφαία ThermalTake λέει...και μάλιστα αντίστοιχα των Enermax Galaxy...

Billpepas χωρίς να αμφισβητώ την εμπειρία σου σε θέματα hardware γενικώς, η ειρωνική απλά απάντηση δε βοηθάει στη συζήτηση. Κι εγώ ακούω για (λίγο) κόσμο που τα βρίζει τα Thermaltake αλλά από την άλλη οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι. Προσωπικά, έχω βάλει πάρα πολλά σε πολλές συνθέσεις από τη φθηνή σειρά TR2 μέχρι Toughpower σε μένα, και πραγματικά όλοι και ακόμα και οι δεύτεροι ιδιοκτήτες είναι υπερ-ευχαριστημένοι. Εγώ έχω φτάσει σε ένα σημείο εμπιστοσύνης που μπορώ να πω ότι εγγυώμαι ότι θα είναι καλό. Τώρα αν πέσεις στην περίπτωση του ελλατωματικού, ε, τι να κάνουμε. Ποιοτικά και σαν προδιαγραφές επιμένω, το να αγοράσεις το Enermax απλά είναι πιάσιμο κώλου όσο και να ειρωνεύεσαι. Τώρα αν υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ελλατωματικών από τα Enermax, αυτό δεν το ξέρω, εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ.

Όταν ακούω να λένε "το έβαλα σε πολλούς φίλους μου και όλοι είναι ευχαριστημένοι" μου θυμίζει το "πήγαινε στην τάδε, είναι καλή στις......"

α) Όταν πιστεύεις πως με αυτό που είπες ότι είναι σοβαρό επιχείρημα, τι περιμένεις να σου απαντήσει ο άλλος ?

β) Να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι απαιτήσεων συστήματα είναι των φίλων σου...

γ) Να μυρίσουμε τα νύχια των ποδιών μας για το τι variance παίζει στις τάσεις...

δ) ...τι γίνεται από θέμα ripple per rail

ε) ...μπλα μπλα.

Τώρα το αν μου πιάνει τον κώλο η κάθε Enermax Zippy, PCP&C κλπ είναι δικιά μου υπόθεση και δεν νόμιζω πως θα είσαι εσύ αυτός που θα αξιολογήσει τις αγορές και τις ανάγκες μου.

το παρακατω εχει και καλυτερη 12αρα ειναι και πιο αθορυβο...δες και τιμη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=891274

κατι cheaftec μαυρα που εχει το e-shop μου φαινονται καλα(εχουν μια 12αρα στα 23 αλλα η πρωτη στα 14 μονο(μονο?)) οπως και ενα coolermaster που εχει 3 12αρες απο 19,5 αμπερ. σε ριβιου που ειδα το κουλερμαστερ ηταν πολυ καλο.

Koitakste, i prosopiki mou ebiria apo Tt PSUs einai ena pou eixa kai mou eskase kata tin diarkia tis nixtas pou to PC itan klisto. MIrize kameno (klasiki psarila) kai apo tote meno makria apo Tt PSUs. Oi markes pou protine o Bill einai oi kaliteres se fisiologiko bidget.

Isos omos tha eprepe na skeuteis kai tin lisi enos kalou UPS ama i dei sou kanei perierga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...