Goutz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σε όλους.. Εχω αγοράσει το παραπανω mp3 player κ οταν παω να "ριξω" μεσα μερικα κομματια μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο δεν μπορει να αντιγραφει γιατι δεν υπαρχει ή γιατι χρησημοποιείται απο αλλο προγραμμα. Απ οσο ξερω τιποτα απο τα δυο δεν συμβαινει.... Το ιδιο ακριβως mp3 player φιλου μου δεν εχει κανενα προβλημα στο pc μου..
arxaggelos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 sou to evgale thn prwth fora pou to evales sto pc? dokimases allh USB? dokimases na kaneis kanena format? to MuVo ths kopelas mou ta eixe paiksei kai isiwse me ena formarisma
Goutz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι μου το εβγαλε απο την πρωτη φορα. Εχω δοκιμασει και αλλη USB και να το κανω format. Για την ακριβεια ειναι χωρητικοτητας 1Gb και οταν παω να το γεμισω φτανει μεχρι τα 550-600 Mb και μετα για ολα το επομενα κομματια μου βγαζει το μην. που εγραψα παραπανω και κανω αναγκαστικα skip.
Goutz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα ενταξει... Μπηκα στη σελιδα της philips και κατεβασα το τελευταιο firmware και δουλεψε...... ευτυχως
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 wraia giati ki egw ayto lew na parw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.