zardel1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα παίδες. Είμαι στα πρόθυρα δορυφορικής εγκατάστασης και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω 2 lnb ή 1. Δε γουστάρω να μου λένε μαλακίες :oops: τα μαστόρια. Μπορεέιτε να μου κάνετε μια μικρή ενημέρωση σχετικά με τουσ 2 δορυφόρους? Σας ευχαριστώ πολυ για τη μέχρι τώρα βοήθεια:
-NetHawk- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αναλογως τη χρηση που επιθυμεις να κανεις.Δυο lnb σιγουρα σου δινουν τη δυνατοτητα ληψης απο δυο δορυφορους αρα περισσοτερα καναλια.Στη θεση σου εγω βεβαια θα εδινα περισσοτερα χρηματα για να εγκαταστησω ενα μοτερακι.
louben Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 φιλε zardel1 εγω σε διαβεβαιω οτι εχω 4 lnbs.Το ποσα θα βαλεις εξαρταται κυριως απο το μεγεθος του πιατου.80αρι σηκωνει 1, 120αρι<(δηλαδη 120εκατοστα)2 η και τρια, μεγαλυτερα 4(εγω εχω τεσσερα κεντραρισμενο το πιατ ο στον astra1,1 hot,1 eutelsat, kai 1 astra 2.).Διαφωνω με το μηχνικο πιατο αν κανεις πολ υ ζαπινγκ(οπως εγω).Παντως αν το πιθατο σου ειναι 120 εκ και πανω βαλε hot kai astra kai εισαι οκ.Αν ειναι 80αρι αναγκαστικα μονο ΗΟΤ γιατι ο αστρα εχει ασθενεστερο σημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.