Προς το περιεχόμενο

Free SMS

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε και καλά μας SMS…………….!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://hitlist.gr/download.php/345/FREE%20SMS.torrent

P.S – Βέβαια χρειάζεται να

1) κάνετε register στο tracker.(free, χωρίς προσκλήσεις και τέτοια)

2) εννοείτε να έχετε κάποιο torrent πρόγραμμα για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Δημοσ.

basika to oti einai privater o tracker to frontizoun oi admin tou kai sou koboun to download. parola auta to link gia opion epithimi engrafi kai "nomimo" katebasma fenete..genika den blepw kanena problima .apla opios den einai gramenos den perni to programataki ;)

edit: a..kai to paidi apo oti fenete enimerose meta..:)

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Φίλε,βγάλε το λινκ που έδωσες γιατί θα έχεις πρόβλημα,απαγορεύεται από τους κονονισμούς,είναι private tracker.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ουδέποτε θα έκανα κάτι εναντία στους κανόνες του φόρουμ (όχι σκόπιμα τουλάχιστον!!!!),αν το link θεωρηθεί ακατάλληλο, παρακαλώ – κλειστέ το, No problem!

κλειδωμα,edit,ban...ερχονται!!!!!!!!!!!!!!

για κατι αντιστοιχο αλλα νομιμο ας δουμε εδω

Φίλε PATRINE να σε καλά, αλλά έριξα κάτι γέλια ………, αφού και τα δυο links παρέπεμπαν στο ίδιο πρόγραμμα βρε…. Και βγάζεις το δικό μου παράνομο; (εκτός βέβαια αν το rapidshare θεωρείτε νόμιμο). Αλήθεια είναι νόμιμο; Σοβαρά ρωτάω ,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με rapidshare.

basika to oti einai privater o tracker to frontizoun oi admin tou kai sou koboun to download. parola auta to link gia opion epithimi engrafi kai "nomimo" katebasma fenete..genika den blepw kanena problima .apla opios den einai gramenos den perni to programataki

edit: a..kai to paidi apo oti fenete enimerose meta..

Σωστοοοοοοοος…….thanks!:-D

Δημοσ.

Φίλε PATRINE να σε καλά, αλλά έριξα κάτι γέλια ………, αφού και τα δυο links παρέπεμπαν στο ίδιο πρόγραμμα βρε…. Και βγάζεις το δικό μου παράνομο; (εκτός βέβαια αν το rapidshare θεωρείτε νόμιμο). Αλήθεια είναι νόμιμο; Σοβαρά ρωτάω ,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με rapidshare.

!

η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα απ'το παραπανω ποστ και βιαστικα να σε κατακεραυνωσω!ας αποφανθουν οι υπευθυνοι!

to rapidshare ειναι ενα νομικο παραθυρο...και ναι ειναι 100% νομιμο (αλλο αν οι περισσοτερες χρησεις του ειναι παρανομες!)

Δημοσ.
η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα απ'το παραπανω ποστ και βιαστικα να σε κατακεραυνωσω!ας αποφανθουν οι υπευθυνοι!

to rapidshare ειναι ενα νομικο παραθυρο...και ναι ειναι 100% νομιμο (αλλο αν οι περισσοτερες χρησεις του ειναι παρανομες!)

No problem:) ,ευχαριστώ για την διευκρίνηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...