Προς το περιεχόμενο

οριστικη διαγραφη user/pass

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Οποτε μπαινω σε site poy theloyn user kai pass στα οποια ειμαι γραμμενος μολις βαΖω το πρωτο γραμμα μου βγαζει αυτοματα ολα τα user names που εχω κατα καιρους χρησιμοποιησει με το γραμμα αυτο.Επειδη δε θελω να γινεται αυτο γιατι μπαιν ωαπο 2 διαφορετικους υπολογιστες υπαρχει καποιος τροπος να τα σβησω εντελως αποτον υπολογιστη(εχω δοκιμασει πολλα προγραματα οπως spyware doctor αλλα τιποτα)χωρις να κανω ζημια καπου αλλου?

Δημοσ.

Για ΙΕ πήγαινε tools -> internet options -> general tab -> delete -> delete history -> yes

H μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του autocomplete απο την καρτέλα content - > autocomplete settings πάλι από το μενού tools -> internet options κλπ κλπ.

Δημοσ.

loipon ston ie εκανα τα εξης(ελληνικη εκδοση).εργαλεια-επιλογες ιντερνετ-περιεχομενο-αυτοματη καταχωρηση-απαλοιφη φορμων και απαλοιφη κωδικων προσβασης.Τζιφος ομως(απο οτι ξερω το maxthon παταει πανω στον ΙΕ.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

μηπως δεν εχει να κανει σχεση με τον browser,αλλα με καποιον εξωτερικο password manager που τυχον εχεις εγκαταστησει??οταν βαλεις εναν καινουριο κωδικο σε μια σελιδα σαν user name/pass πεταγεται καποιο παραθυρο και σε ρωταει αν θελεις να αποθηκευτουν τα στοιχεια.αυτο ειναι παραθυρο του browser η καποιου αλλου προγραμματος?αν δεν μπορεις να καταλαβεις μονος σου,κανε ενα screenshot να σου πουμε εδω....

Δημοσ.

loipon ston ie ekana uncheck sto χρηση αυτοματης καταχωρησης για....και το προβλημα διορθωθηκε,πριν ειχα κανει απαλοιφη μονο των παλιων κωδικων οποτε ολα οκ.

Thanks

Δημοσ.
στον firefox πως γινεται να μην εμφανίζει αυτόματα τα user name? οχι το password που σε ρωταει.
Νομίζω πως πρέπει να επιλέξεις να μην σου δείχνει και το password μαζί για να μην σου δείχνει και το username...
Δημοσ.

an valeis kapoio programma pou katharizei ola ta temp, cache kai de sumazeutai, tha diagrapsei kathe ixnos pou afineis. kai ston browser kai genika sto pc (to epilegeis fusika auto). ego tha sou proteino to CCleaner. poli kalo programma. kai oute na psaxneis se fakelous oute na allazeis browser.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...