Thresher Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Στο γραφείο, ένας από τους προγραμματιστές μας έβαλε Vista σε ένα νέο PC, για να δοκιμάσει σε αυτά τη συμπεριφορά διαφόρων από τα in-house προγράμματα που αναπτύσσουμε. Εδώ και 3 μέρες που τα έβαλε, συνεχώς παραπονιέται για τις προειδοποιήσεις ασφαλείας "Cancel or Allow" που βγάζει το λειτουργικό σχεδόν σε κάθε του κλικ. Όταν είδα τη νέα διαφήμιση της Apple μου φάνηκε πως την έφτιαξε ειδικά για εμάς. :D Βασικά όταν την είδα μου φάνηκε πολύ υπερβολική γιατι δεν έχω δει ακόμη τα Vista σε λειτουργία. Αλλα μάλλον έτσι θα είναι ..... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά όταν την είδα μου φάνηκε πολύ υπερβολική γιατι δεν έχω δει ακόμη τα Vista σε λειτουργία. Αλλα μάλλον έτσι θα είναι ..... :mrgreen: οχι μαλλον,ετσι ειναι.για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σου πεταει το μηνυματακι cancel or alllow...για το οτιδηποτε.ακομα και για να ανοιξεις τον πινακα ελεγχου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Θα νομισαν οτι ετσι θετουν σωστες βασεις για την ασφαλεια στο pc! Μπορει να μπαζει απο παντου, αλλα τουλαχιστον σε ρωταει! Και σου πετα το μπαλακι οτι μπορει εσυ να εφταιγες κλπ κλπ αφου το συστημα σε ρωτησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyanh_Akth Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 με την μόνη διαφορά του ότι υπάρχει τρόπος να μην την βλέπεις συνέχεια. ας ψάξει λίγο το λειτουργικό και τις ρυθμίσεις του πρώτα και μετά ας κοιτάξει και την συμπεριφορά των προγραμμάτων in da house (ali gi aaaaiiiii) lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 με την μόνη διαφορά του ότι υπάρχει τρόπος να μην την βλέπεις συνέχεια. ας ψάξει λίγο το λειτουργικό και τις ρυθμίσεις του πρώτα και μετά ας κοιτάξει και την συμπεριφορά των προγραμμάτων in da house (ali gi aaaaiiiii) lol Ναι βρε, εννοείται πως το ψάχνει ήδη για να το απενεργοποιήσει. Όπως έψαξε ήδη και βρήκε τρόπο να συνδεθούν τα Vista σε Windows NT Domain, όπως βρήκε γιατί συνεργάζεται το Outlook 2007 με τον Exchange 5.5, όπως βρήκε πως να παίξει το Outlook 2003 σωστά στα Vista. Αλλά για τον απλό, μέσο χρήστη δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, και αυτό ακριβώς θέλει να δείξει και η διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Bill εχει στ γραφείο του ένα καινούργιο Macbook Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ πιθανό..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Λέτε ένα σωρό βλακείες: Τα Vista είναι εύκολα στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι βρε, εννοείται πως το ψάχνει ήδη για να το απενεργοποιήσει. Έτσι για την ιστορία, να και η λύση που βρήκε (εννοείται πως το γεγονός πως υπάρχει λύση δεν ακυρώνει το γεγονός πως είναι σπαστικό σαν φιλοσοφία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyanh_Akth Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 σε μερικούς αρέσουν τα δύσκολα Paredwse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 σε μερικούς αρέσουν τα δύσκολα Paredwse. Αν βλέπεις το μηχάνημα σαν κάτι ν'ασχολείσαι, ναι. Αν όμως θες να κάνεις μια γ@****νη δουλιά, και το μηχάνημά σου έχει όρεξη για "παιχνιδάκια", τότε πρέπει να είσαι λάλακας για να σου αρέσουν τα δύσκολα (δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, ετσι? μη παρεξηγηθούμε κι όλας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σε εμένα ας πουμε αρέσει να ψάχνω μια ώρα να παρκάρω, μ'αρέσει το αυτοκίνητο που οδηγώ να σκάει λάστιχο στα 100km, να το πηγαίνω για service και να μην ξέρω αν είναι ok, να έχει χίλια μύρια κουμπάκια και δείχτες στο καντραν και να μην μου έχουν δώσει μάνιουαλ και υποστίρηξη γιατί αν το ήθελα έτσι θα έπρεπε να πληρώσω τα 5απλά... Η οδήγηση είναι για τους άσχετους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.