Προς το περιεχόμενο

Bill Gates εναντιον Mac os X

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σε αυτα που λεει νιωθω οτι μαλλον για πρωτη φορα νιωθει την καυτη ανασα της apple, που παλια την ειχε κλωτσοσκουφι. Κοινως, η apple πηρε για τα καλα την πανω βολτα(με τον steve, intel cpu, leopard που ερχεται να σαρωσει κλπ) και φυσικα αυτο...ενοχλει πολυ!

Δημοσ.

Χεχε, θυμήθηκα κάτι που διάβασα την περασμένη εβδομάδα:

Σημεία των καιρών

(30/1/2007)

Νομίζω ότι αυτό που έγινε σήμερα είναι μια σοβαρή ευκαιρία για να σκεφτεί η Microsoft την πορεία της στην αγορά.

Σήμερα η Microsoft διέθεσε τα Vista στο κοινό. Συνειδητοποιείτε τι σημαίνει αυτό; Τέρμα πια τα ανέκδοτα για το πόσο θα κρατήσει ο κύκλος ανάπτυξης των πάλαι ποτέ Longhorn.

Τέλος.

Βγήκαν.

Ήρθε η δευτέρα παρουσία.

Βγήκε στην αγορά το πιο αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.

Και με τι ασχολείται ο κόσμος σήμερα όλη μέρα; Με τα χρωματιστά iPod Shuffle.

Strrrrrrrrrrrrrike!

πηγή: dtsomp on the keyboard

Δημοσ.
ελπιζω να κανεις πλακα!!!σε περιπτωση που δεν κανεις ειναι το καινουριο λειτουργικο της microsoft

Aααα.. Και βγήκε καλό τελικά?

Δημοσ.
Η απάντηση της Apple:

Στο γραφείο, ένας από τους προγραμματιστές μας έβαλε Vista σε ένα νέο PC, για να δοκιμάσει σε αυτά τη συμπεριφορά διαφόρων από τα in-house προγράμματα που αναπτύσσουμε.

Εδώ και 3 μέρες που τα έβαλε, συνεχώς παραπονιέται για τις προειδοποιήσεις ασφαλείας "Cancel or Allow" που βγάζει το λειτουργικό σχεδόν σε κάθε του κλικ.

Όταν είδα τη νέα διαφήμιση της Apple μου φάνηκε πως την έφτιαξε ειδικά για εμάς. :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...