tolis86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 τι εγινε μωρε?.... βασικα το συστημα τα εχει παιξει ολιγον παντου. θα κανω φορματ σε λιγο καιρο αλλα εχω κατι δουλειες που εκρεμουν και δς μπορω να κανω τωρα και η αναζητηση ειναι πολυ χρησημη ξερει κανενας πως εγινε αυτο? ετρεξα norton systemworks(κασπερσκυ εχω) βρηκε ενα σωρο λαθη αλλα ελειπαν 2 δλλ. τα κατεβασα τα εβαλα στη θεση του καναερτεξα νορτον δε βρηκε τιποτα αλλα το προβλημα εξακολουθει.... τι στο καλο? να βαλω την αναξητηση της γοογλε?
activex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 basika an exeis ta xp proxira den kanis mia "anabathmisi" apo pano to litourgiko? mesa apo ta windows den tha sou alaksi tipota se kanena 30alepto tha ksemperdepsis. kanis ti doulia sou kai otan eukerisis kanis mia kathari egatastasi kai format.
mamouxalos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 τι εγινε μωρε?.... βασικα το συστημα τα εχει παιξει ολιγον παντου. θα κανω φορματ σε λιγο καιρο αλλα εχω κατι δουλειες που εκρεμουν και δς μπορω να κανω τωρα και η αναζητηση ειναι πολυ χρησημη ξερει κανενας πως εγινε αυτο? ετρεξα norton systemworks(κασπερσκυ εχω) βρηκε ενα σωρο λαθη αλλα ελειπαν 2 δλλ. τα κατεβασα τα εβαλα στη θεση του καναερτεξα νορτον δε βρηκε τιποτα αλλα το προβλημα εξακολουθει.... τι στο καλο? να βαλω την αναξητηση της γοογλε? Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα
activex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 re paidia ta exei psilo paiksi to litourgiko tou antropou kai den tou emfanizi stin anazitisi arxion ta kritiria gia na psaksi para mono to (vromo) skulaki tis microsoft. san na piraxtike o explorer h h register ena prama... edit: den trexis kai kanena spyware doctor mpas kai kolises tipota re toli?
kostasplak1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 efoson tha kaneis format se ligo kairo giati de xrisimopoieis ena allo programmataki anazitisis gia na boleyteis pros to paron?
tolis86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 απο ιους trojan, spyware ειμαι καθαρος. δε ξερω τι εγινε... δε πειραξα τιποτα ρε γαμωτο... τεσπα... θα βαλω To google να παει στο καλο...
tornado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 κοιτα συμπτωση.... και εμενα πριν απο λιγες ημερες χαθηκε η αναζητηση και πλεον μου βγαινει μονο το κοπροσκυλο οταν παταω F3.... αμα βρω ακρη θα σας ενημερωσω για την λυση.
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις όρεξη δοκίμασε ένα "/sfc scannow" μπας και στρώσει (εφόσον το CD των XP έχει το ίδιο SP με αυτό που 'χεις στο PC).
tolis86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ρε φιλε το παταω αλλα αμα γραψω το sfc μπροστα μου λεει τις εντολες και αμα δε το πατησω δεν αναγνωριζει την εντολη...πως συντασεται η βλακεια? παιζει ρολο σε ποιο φακελο βρησκομαι? πρεπει να βρησκομαι c:\ ή οπουδηποτε?
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Συγνώμη tolis86 :/. My typo. "sfc /scannow"
lefi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ποσο βιάζεσαι πές μου τι περίπου ψάχνεις μήπως μπορώ εγώ η κάποιος να φτιάξουμε προγραμματάκι να το βρίσκει για πλήρες πρόγραμμα θα καθηστερίσω.
astrolabos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ποσο βιάζεσαι πές μου τι περίπου ψάχνεις μήπως μπορώ εγώ η κάποιος να φτιάξουμε προγραμματάκι να το βρίσκει για πλήρες πρόγραμμα θα καθηστερίσω. και τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;
tolis86 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 τελικα οκ τρεχει αλλα ειναι ελεινο το οτι εχοντας cd εγκαταστασης προ service pack 1 και εχοντας βαλει και το 2 μου λεει οτι εχω εσφαλμενο cd....τεσπα...κατεβασα ενα προγραμματακι και προς το παρον βολεβομαι(βασικα ειναι απειρως πιο γρηγορο απο τη μπαχατελα της μικρομαλακης....)
lefi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 και τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό; καταρχάς ευχαριστω που με λες ποιητή. δεύτερον είμαι χομπίστας προγραμματιστής αντί λοιπόν το παιδί να παιδεύεται του κάνω εγώ την αναζήτηση όπως προανέφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.