Προς το περιεχόμενο

δεν μου βγαζει να δωσω κριτιρια αναζητησης! μονο τον σκυλο!

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εγινε μωρε?.... βασικα το συστημα τα εχει παιξει ολιγον παντου. θα κανω φορματ σε λιγο καιρο αλλα εχω κατι δουλειες που εκρεμουν και δς μπορω να κανω τωρα και η αναζητηση ειναι πολυ χρησημη ξερει κανενας πως εγινε αυτο? ετρεξα norton systemworks(κασπερσκυ εχω) βρηκε ενα σωρο λαθη αλλα ελειπαν 2 δλλ. τα κατεβασα τα εβαλα στη θεση του καναερτεξα νορτον δε βρηκε τιποτα αλλα το προβλημα εξακολουθει.... τι στο καλο? να βαλω την αναξητηση της γοογλε?

Δημοσ.

basika an exeis ta xp proxira den kanis mia "anabathmisi" apo pano to litourgiko?

mesa apo ta windows den tha sou alaksi tipota se kanena 30alepto tha ksemperdepsis. kanis ti doulia sou kai otan eukerisis kanis mia kathari egatastasi kai format.

Δημοσ.
τι εγινε μωρε?.... βασικα το συστημα τα εχει παιξει ολιγον παντου. θα κανω φορματ σε λιγο καιρο αλλα εχω κατι δουλειες που εκρεμουν και δς μπορω να κανω τωρα και η αναζητηση ειναι πολυ χρησημη ξερει κανενας πως εγινε αυτο? ετρεξα norton systemworks(κασπερσκυ εχω) βρηκε ενα σωρο λαθη αλλα ελειπαν 2 δλλ. τα κατεβασα τα εβαλα στη θεση του καναερτεξα νορτον δε βρηκε τιποτα αλλα το προβλημα εξακολουθει.... τι στο καλο? να βαλω την αναξητηση της γοογλε?

Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα:confused:

Δημοσ.

re paidia ta exei psilo paiksi to litourgiko tou antropou kai den tou emfanizi stin anazitisi arxion ta kritiria gia na psaksi para mono to (vromo) skulaki tis microsoft. san na piraxtike o explorer h h register ena prama...

edit: den trexis kai kanena spyware doctor mpas kai kolises tipota re toli?

Δημοσ.

απο ιους trojan, spyware ειμαι καθαρος. δε ξερω τι εγινε... δε πειραξα τιποτα ρε γαμωτο... τεσπα... θα βαλω To google να παει στο καλο...

Δημοσ.

κοιτα συμπτωση....

και εμενα πριν απο λιγες ημερες χαθηκε η αναζητηση και πλεον μου βγαινει μονο το κοπροσκυλο οταν παταω F3....

αμα βρω ακρη θα σας ενημερωσω για την λυση.

Δημοσ.

ρε φιλε το παταω αλλα αμα γραψω το sfc μπροστα μου λεει τις εντολες και αμα δε το πατησω δεν αναγνωριζει την εντολη...πως συντασεται η βλακεια? παιζει ρολο σε ποιο φακελο βρησκομαι? πρεπει να βρησκομαι c:\ ή οπουδηποτε?

Δημοσ.

ποσο βιάζεσαι πές μου τι περίπου ψάχνεις μήπως μπορώ εγώ η κάποιος να φτιάξουμε προγραμματάκι να το βρίσκει για πλήρες πρόγραμμα θα καθηστερίσω.

Δημοσ.
ποσο βιάζεσαι πές μου τι περίπου ψάχνεις μήπως μπορώ εγώ η κάποιος να φτιάξουμε προγραμματάκι να το βρίσκει για πλήρες πρόγραμμα θα καθηστερίσω.

και τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;

Δημοσ.

τελικα οκ τρεχει αλλα ειναι ελεινο το οτι εχοντας cd εγκαταστασης προ service pack 1 και εχοντας βαλει και το 2 μου λεει οτι εχω εσφαλμενο cd....τεσπα...κατεβασα ενα προγραμματακι και προς το παρον βολεβομαι(βασικα ειναι απειρως πιο γρηγορο απο τη μπαχατελα της μικρομαλακης....)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;

καταρχάς ευχαριστω που με λες ποιητή.

δεύτερον είμαι χομπίστας προγραμματιστής αντί λοιπόν το παιδί να παιδεύεται του κάνω εγώ την αναζήτηση όπως προανέφερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...