Προς το περιεχόμενο

Αξιζει Ή Πρεπει Να Περιμενουμε?

naiv_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε μ αρεσει γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχετε ιδεα απο πι σι απλως περνετε στατιστικα κατασκευαστων και λετε τα δικα σας.

αγορι μου ξερεις ποιος και ποιος ειναι εδω μεσα και τι χρονια εχει φαει μπροστα στα χαζοκουτια????μαλλον οχι...

εισαι και νεος και δεν μπηκες με το καλο στο insomnia....

για πες μας εσυ που εχεις ιδεα....

Δημοσ.
Παιδια ειστε καλοι χρυσοι αλλα οταν ζηταει καποιος γνωμη αλλων βλεπω αντιπαραθεσεις στρατιωτικου τυπου και δε μ αρεσει γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχετε ιδεα απο πι σι απλως περνετε στατιστικα κατασκευαστων και λετε τα δικα σας. Τωρα οσον αφορα το θεμα αν περιμενεις η οχι εχει να κανει με τη τσεπη σου εκ πρωτης αν εχεις σιγα μη περιμενεις και κατα δευτεροις με τη ποιοτητα που θες να εξοπλισεις το πι σι σου . Ευχαριστω πολυ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

H ekfrasi den exete idea apo pc oi perisoteroi egrapse metalliord...As milisoun oi ligoi pou xeroun loipon kai oi alloi as skasoun kai as mathoun..

Pandws to na thn les toso asxhma se anthropous pou kalos h kakos awsxolounde kai lene thn gnwmi tous deixnei axaristia...Kouvenda kanoume kai oi polles apopseis kako den kanoun.An exeis swsti krisi tha deis poses axizoun kai se adiprosopeuoun.Stis alles ena aplo thanks arkei..Sto mellon otan tha anoixeis topic me prosopiko sou provlima tha thes thn apospi pollwn kai oxi ligwn omws...?Opios xerei kati to grafei kai to kouvandiazei.Kai opios den goustarei as min to diavazei h an exei alli gnwmi as thn grapsei.

Tous xeroles pandws den tous paei kaneis...To mono sigouro...

Δημοσ.

φιλε metalliord, sorry κιολας, αλλα το topic το ανοιξα, οπως ειπαν κ τα παιδια παραπανω για να πουμε τις αποψεις μας οπως ειπες κ την δικη σου, αλλα το οτι ''οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχετε ιδεα απο πι σι'' ειναι λαθος εκφραση, διοτι καποιοι με εχουν βοηθησει σε κατι που ειχα ζητησει οπως κ γω μπορει να εχω βοηθησει καποιους με την αποψη μου.. κ η κουβεντα ας συνεχιστει χωρις παρεξηγησεις..

Δημοσ.

Βασικα την εχω πατησει κ γω αγοραζοντας κατι σχετικα ακριβα κ μετα απο ενα μηνα ειδα την τιμη του κ ειχε πεσει σχεδον 30% κατω.. κ εκει ηταν που τρελαθηκα.

Δημοσ.

Τι να πω και εγώ που πριν από χρόνια αγόρασα μια ψηφιακή βιντεοκάμερα 1000? και τα επόμενα μοντέλα έπεσαν στα 350 - 500? κάνοντας και παπάδες. πάντως το καλύτερο είναι να αγοράζεις όταν στο επιβάλλουν οι ανάγκες σου. Όσο κάνεις τη δουλειά σου με αυτό που έχεις μην αναβαθμίζεις - μην αγοράζεις.

Δημοσ.
...Όσο κάνεις τη δουλειά σου με αυτό που έχεις μην αναβαθμίζεις - μην αγοράζεις...

Κάποτε ήμουν κι εγώ αυτής της άποψης. Όμως το δέλεαρ στις εργασίες που χρησιμοποιούν εργαλεία ψηφιακής τεχνολογίας είναι ότι με το πιο καινούργιο προϊόν αποδίδεις καλύτερης ποιότητας δουλειά σε κλάσμα του χρόνου. Οπότε ίσως η χρυσή τομή να έχει ως εξής: «Όσο κάνεις τη δουλειά σου με αυτό που έχεις μην αναβαθμίζεις ΕΚΤΟΣ αν τα ωφέλη θα δικαιολογούσαν μία αναβάθμιση». Δυστυχώς, είναι αρκετά υποκειμενικό για μπούσουλας...

Δημοσ.
αγορι μου ξερεις ποιος και ποιος ειναι εδω μεσα και τι χρονια εχει φαει μπροστα στα χαζοκουτια????μαλλον οχι...

εισαι και νεος και δεν μπηκες με το καλο στο insomnia....

για πες μας εσυ που εχεις ιδεα....

απλα ελεοc με το postcount

στο θεμα,ειναι λαθος να αγοραζει κανεις κατι την πρωτη εβδομαδα κτλ οχι μονο λογω τσιμπιμενης τιμης αλλα και για ασυμβατοτητες software,ελλειπεις πληροφοριες και αλλα

Δημοσ.
απλα ελεοc με το postcount

α)δεν μπαινω στην διαδικασια του postcount ΑΛΛΑ με ενοχλει το γεγονος να ερχεται ενας καινουριος χρηστης ο οποιος μπορει να γνωρισε το insomnia πριν 2 βδομαδες και να χαρακτηριζει ως ασχετους ατομα τα οποια ειναι ακομα και 5-6-7 χρονια εδω και εχουν αποδειξει ΕΔΩ τι αξιζουν! (ο υποφαινομενος εξαιρειται,ειναι πολυ νεος)

στο θεμα,ειναι λαθος να αγοραζει κανεις κατι την πρωτη εβδομαδα κτλ οχι μονο λογω τσιμπιμενης τιμης αλλα και για ασυμβατοτητες software,ελλειπεις πληροφοριες και αλλα

β)συμφωνω μαζι σου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πηγα να τη ξαναπατησω μονος μου.. πηγα να αγορασω ενα φλασακι 1gb 20? κ εψαξα κ καπου αλλου κ τελικα το βρηκα 10?.. συμπληρωνω με το αρχικο μου Post οτι αξιζει κ να περιμενουμε κ μετα να κανουμε κ μια ερευνα αγορας μεχρι το κοκκαλο..

Δημοσ.
π.....αξιζει κ να περιμενουμε κ μετα να κανουμε κ μια ερευνα αγορας μεχρι το κοκκαλο..

A)καλή έρευνα αγοράς

Β)υπομονή και αγορά όταν το χρειάζεσαι

Γ)καταναλωτικα όργια μόνο αν είναι μεγάλη ανάγκη-ταύλα (πχ κάποιος που θέλει το PS3 και ξέρει ότι θα κάνει κάνα χρόνο να πέσει η τιμή του δεν θα περιμένει 1 χρόνο ακόμα από όταν βγει....θα το τσιμπίσει) (ή πχ άν χρειάζομαι μια 21' οθόνη γιατί είμαι αρχιτέκτονας δεν θα περιμένω να πέσουν οι τιμές τους.....)

Και να τελείωσω λέγοντας αυτό που λέμε με τον ξάδελφο μου όταν πιάνουμε τέτοιες συζητήσεις.....

λεφτά λεφτά λεφτά λεφτάααααααααα :P

Δημοσ.

Egw analogos giati thelw to pc. Me to pou agorasa to pc pou exw tora, ekana tis eksis agores. mobo p4c800e deluxe kai Prescott 2.8 . Opos twra oloi kseroume oi prescott einai apo tous xiroterous cpu kai tha borousa na eixa parei Northwood anti na psaxnw oli ti stournari gia to poio magazi tha eferne proto tous prescott. Apo tin alli omos to mobo auto einai ena apo ta poio aksiopista mobo pou iparxoun xoris provlimata kai polidokimasmeno ston xrono.

Diladi stin poria eida ti skata einai to mixanima mou... Episeis epidi douleuw ston horo kai vlepw logo tis klimakas, elatomatika proionta (px apo gigabyte mobo eixa 10 kommatia me kameni AGP ston 1o xrono.. den einai ola tixaia) tin epomeni fora tha protimiso na parw dokimasmena proionta gia na exw to poio stathero mixanima kai as eimai 3-5 mines poio "argos" apo tin teleutaia leksi tin texnologias.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κουβεντιαζα με εναν τυπο τις προαλες κ μου λεει πως πριν καμια 10χρονια ειχε αγορασει με 80χιλιαρικα, τοτε, δ θυμαμαι πως το ειπε αλλα θα το περιγραψω, ενα συστημα ακουστικων μικροφωνο κ ηχειων για το pc, superουαουου τοτε μου ελεγε κ τωρα σκεφτοτανε ποσα φραγκα ειχε δωσε για μια μ@λ@κι@...

θυμηθηκα το θεμα κ επρεπε να postαρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...