Προς το περιεχόμενο

Αξιζει Ή Πρεπει Να Περιμενουμε?

naiv_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους , λοιπον εχω την εξης απορια κ θελω να ακουσω μερικες γνωμες για να δω κ γω, αν αξιζει να αγορασουμε κατι με το που βγει στην αγορα κ φυσικα η τιμη του θα ειναι λιγο τσιμπημενη ή θα πρεπει να περιμενουμε κανα 4 με 5 μηνες, ή κ λιγο παραπανω καμια φορα, που λογικα η τιμη του θα εχει πεσει κ θα ειναι κ πιο προσιτη;!;

Λοιπον, τωρα ομως θα ερθει καποιος κ θα μου πει οτι επειδη ειμαι τρελαμενος κ γουσταρω το μηχανημα μου να εχει τρελες αποδοσεις, το αγοραζω με το που βγει. ΟΚ μεγαλε συμφωνω μαζι σου, του απαντω κ επανερχομαι με το ερωτημα ΑΞΙΖΕΙ η διαφορα που θα δεις με το καινουργιο προιον σε σχεση με το παλιο ωστε να δικαιολογει τα λεφτα του;!

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι λιγοι θα την καταλαβουν την διαφορα αυτη κ οτι καποιες φορες αξιζει να περιμενουμε κ να μη μας παρασυρει η μανια μας(καταναλωτικη κ μη).

Δημοσ.

ρωτας ή παραθέτεις την αποψη σου δε σε καταλαβα? οπως και να εχει. ο καθενας αναλογα με τις απαιτησεις, την τρελα και το πορτοφολι του διαλεγει.

Δημοσ.

Ναι ανοιγω αυτο το θεματακι για να καταλαβουμε τι αξιζει κ τι οχι. Φιλε DhZou ο μονολογος αφωρουσε την δικια μου γνωμη, τωρα την δικια σου αποψη θελω..

Δημοσ.

παντα ψαχνω να βρω την χρυση τομη αναμεσα σε τιμη/αποδοση-ποιοτητα.

αν και 2-3 φορες εχω βαλει βαθια το χερι στην τσεπη εις γνωση μου παντα,μονο και μονο για να ικανοποιησω μια ταυλα μου!

Δημοσ.

Καθότι ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπίδες, έχω κι εγώ μία!!!

Θέωρώ εντελώς λάθος κίνηση να αγοράσεις ενα ηλεκτρονικό προιόν με το που θα βγει στην αγορά. Αυτή είναι κατάλληλη εποχή μόνο για τους reviewers που ενημερώνουν τους καταναλωτές. Εγώ προσωπικά περιμένω να πέσουν αρκετα οι τιμές και να δοκιμαστούν τα προιόντα και μετά τα αγοράζω.

Δημοσ.
ama exeis ypomoni kai den exeis lefta perimeneis na pesoun oi times, an pali den exeis ypomoni kai exeis lefta perneis kati me to pou vgei stin agora! :)

kai an den exeis oute ypomoni oute leuta pas kai paizis stou filou sou! :P

Δημοσ.
Καθότι ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπίδες, έχω κι εγώ μία!!!
εγραψε αυτο..

φιλε τωρα συμφωνω κ με τις δυο αποψεις σου..

Δημοσ.

emena pali an ennoeis ta paixnidia alla kai genikotera, tha paro kati pou tha kalipsei apla tis anagkes mou. px sta paixnidia eipa de me endiaferoun na paizoun ta paixnidia se full analiseis, full details kai me ola ta filtra energopoiimena. Me endiaferei omos to 99% ton paixnidion na paizei kala, na min kollaei. Kai gi afto pira tin 7600gs otan stin agora epaize i 7950gt. eksartontai ola apo tis anagkes pou exeis alla kai tin tsepi sou. an eisai kavlakias. Genika se thema hardware koitao na ta sproxno se afta pou tha paro afto pou akrivos xreiazomai dinontas oso to dinaton ligotera xrimata.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα το θέμα. Τα τελευταία χρόνια στο hardware (αλλά και στο software) ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών έχει γίνει τόσο έντονος που πολλά προϊόντα βγαίνουν στην αγορά με πολλές παιδικές ασθένειες. Το beta testing δυστυχώς έχει μετατοπιστεί στις πλάτες του τελικού χρήστη. Το φαινόμενο είναι εξαιρετικά έντονο στις μητρικές κάρτες, όπου πρώτα αγοράζεις και μετά από 2-3 BIOS Updates δεείται η μαμά-εταιρεία να κάνει το προϊόν να δουλεύει "as advertised"...

Δημοσ.

Για εμένα πρέπει να δεις από που θα τραβήξεις λεφτα:

Αν "τραβήξεις" από ένα μπατζετ που "δεν φτάνει" τοτε περίμενε και 4 και 5 και 6 ακόμα μήνες ή ακόμα στάθμισε τις ανάγκες σου το δυνατόν καλύτερα.

Αν "τραβήξεις" από ένα ήδη πλούσιο μπάτζετ - όρμα, μη περιμένεις λεπτό!!!

Δημοσ.

Παιδια ειστε καλοι χρυσοι αλλα οταν ζηταει καποιος γνωμη αλλων βλεπω αντιπαραθεσεις στρατιωτικου τυπου και δε μ αρεσει γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχετε ιδεα απο πι σι απλως περνετε στατιστικα κατασκευαστων και λετε τα δικα σας. Τωρα οσον αφορα το θεμα αν περιμενεις η οχι εχει να κανει με τη τσεπη σου εκ πρωτης αν εχεις σιγα μη περιμενεις και κατα δευτεροις με τη ποιοτητα που θες να εξοπλισεις το πι σι σου . Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

1. Που είδες σε αυτό το thread "αντιπαραθέσεις στρατιωτικού τύπου";

2. Που είδες σε αυτό το thread "στατιστικά κατασκευαστών";

3. Σε έναν ανοιχτό προβληματισμό όπως αυτόν που τέθηκε εδώ, πως είναι δυνατόν να "μη λέει ο καθένας τα δικά του";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...