MenamareL Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ο σκοπος του striptease (νομιζω οτι) ειναι να "αναψει" τον αντρα αλλα και τη γυναικα με σκοπο το σεξ.δεν νομιζω λοιπον οτι μετα απο να αισθησιακο striptease μπορει καποιος να κανει απαλα ερωτα κλπ κλπ. [προσωπικα το εχω συνδεσει με πιο "Dirty" πραγματα...] χαχα!!! Δεν διαφωνώ μαζί σου και σίγουρα δε σιαφωνώ με το "Dirty" Αλλά δε ξέρεις πως το γουστάρει ο καθένας?Το ξέρεις? Αρά κι εγω ρώτησα!Κακό είναι?
poscaman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αλλά δε ξέρεις πως το γουστάρει ο καθένας?Το ξέρεις? Αρά κι εγω ρώτησα!Κακό είναι? τσου mate,no problem/.../
MrSeanKon Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλά το Cat people του David Bowie δεν το βάλατε?? Τα λέμε σε κανά 2-3 χρόνια πάλι...
3leven Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλά το Cat people του David Bowie δεν το βάλατε?? Τα λέμε σε κανά 2-3 χρόνια πάλι... Πωπω ευτυχως που το προλαβες.. Στο τσακ ηταν να ξεκινησουν το παρτυ
probe Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γιατί ρε μάγκες, ωραίο θεματάκι καλά έκανε και το ξέθαψε. http://www.youtube.com/watch?v=HmQg04YZkjs Κλασσικά πράματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.