xartial Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 και ειχα μια μικρη ελπιδα οτι δεν θα καταληξει τσοντα το ολο θεμα... να δηλωσω την επιτυχια των τραγουδιων ηθελα... δεν ξαναλεω κι εγω τιποτα... :cry: :cry:
konnos86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Mias pou milame gia striptease, parte ki ayto: http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=53 Einai tromerh h kopela
poscaman Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Mias pou milame gia striptease, parte ki ayto:http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=53 Einai tromerh h kopela ρε τι μου κανες πρω πρωι....:oops:
InlandEmpire Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ρε τι μου κανες πρω πρωι....:oops: Και μετά σε πείραξε αυτό που είπε η xartial. Μας δουλεύεις ρε φίλε; konnos86, δεν είναι τσοντάδικο εδώ ρε. Το έχεις πάρει χαμπάρι; :twisted:
Innersense Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ρε παιδιά για να χρησιμοποιηθεί ένα τραγούδι για streptease δεν είναι ανάγκη να είναι αργό, αρκεί να η κοπέλα να μπορεί να δώσει τον ρυθμό της στο ρυθμό του! (θέλω δείξω ότι το κομάτι εξυπηρετεί την κοπέλα και εκείνη το φέρνει στα μέτρα της). Λίγο δύσκολο για αρκετές αλλα γίνεται αρκεί να έχει τη μουσική μέσα της... Anyway για να μην κάνω και σπαμ εμένα μιας και γράφτηκαν αρκετά μου είρθε στο μυαλό το "don't you wish your girlfriend was hot like me..." yeah baby!
kage Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 δεν παιζουν αισθησιακα στα streap show,olo kati trance bazoun an δουλεψεις σε κανα μαγαζι θελουμε video
nick833 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για να ηρεμήσουμε εδώ. Υπάρχουν τόσα άλλα που είναι άξια κριτικής, που αυτά της xartial και του konnos86, είναι πταίσματα. Στην τελική, το στριπτίζ είναι τέχνη που συνοδεύεται από μουσική, όπως ο χορός. Παν μέτρον άριστον, και όλα είναι αποδεκτά!
kostasSTi Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 xartial εκφράσου ελεύθερα. Κι εμάς μας ενδιαφέρει να ξέρουμε πως σκέφτονται οι γυναίκες το striptease... Είμαστε λάτρες του!!
JohnKaL- Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Πάρτε και μια μικρή λίστα απο μένα. Είναι απο τα κλασσικά που παίζουν σε αυτά τα μαγαζιά: Enigma - Sadness Enigma - Mea Cupa (KLF remix) Enigma - Knocking On Forbidden Doors Sarah Brightman - Eden Hybrid - Finished Symphony Whitesnake - Is This Love Dynamix feat Inda Matrix - Love Dominates (κάπως σπάνιο) Touch and Go - Straight To Number One και πολλά άλλα που δεν μου έρχοντε τώρα. Μήπως ξέρει κανείς πως λέγετε ένα ανατολίτικο που βάζουν??? Είναι αρκετά γνωστό.. δεν παιζουν αισθησιακα στα streap show,olo kati trance bazoun an δουλεψεις σε κανα μαγαζι θελουμε video Αυτή είναι η κάβλα! Αρχίζουν με enigma κλπ και μετά τα χώνουν!!
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το θεϊκό Madrugada - Step Into This Room And Dance For Me το είπε κανείς;;; Για πολύ ιδιαίτερο striptease
MenamareL Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Χμμμμ.. Αναλόγος τι striptease Θες .... Ρομαντικό ή "Σκίσε με να αλλάξω ράφτη"? Άλλο playlist το ένα κι άλλο το άλλο!
MenamareL Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δεν νομιζω οτι υπαρχει ρομαντικο striptease...... Αισθησιακό πιο σωστα.. Το ίδιο θα χορέψει πχ: Το ένα κομμάτι σαν το The Zoo με το I Put a Spell on You?? :confused: παράδειγμα έτσι?
poscaman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ο σκοπος του striptease (νομιζω οτι) ειναι να "αναψει" τον αντρα αλλα και τη γυναικα με σκοπο το σεξ.δεν νομιζω λοιπον οτι μετα απο να αισθησιακο striptease μπορει καποιος να κανει απαλα ερωτα κλπ κλπ. [προσωπικα το εχω συνδεσει με πιο "Dirty" πραγματα...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.