phovos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Black Velvet...αρκετα καλο για τη περισταση.
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Black Velvet...αρκετα καλο για τη περισταση. πολυ καλο,thanks!! περιμένω κι αλλα κομματια παιδια....
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Shakira-Underneath my clothes poly kalo kai poly...argo...onoma kai pragma,xexexe
RastaFar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 loipon... sou stelno 3 tragoudakia k me eyxaristeis argotera.. 1) Kellis - Bossy 2) Peter Andre - Mysterious Girl 3) Busta Rhymes - Touch It (dirty) Ade tyxerouliiii.
GabrielConnor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 καλημερα σε ολους.θελω να φτιαξω ενα cd με "καταλληλα" τραγουδια για striptease.περιμενω ιδεες.ευχαριστω edit:και μουσικη φυσικα ειναι ευπροσδεκτη.δεν ειναι αναγκη να εχει στιχους so far εχει μπει στην playlist: 1)mad about you-hooverphonics 2)confide in me-kylie minogue 3)mtx night bass-usac bass (ευχαριστω vatos_locos,αλλα ειχε ο θειος το cd και μου το δανεισε!!) 4)buttons-the pussycat dolls 5)mulata-raul paz 6)Naughty Girl-Beyonce 7)fever-peggy lee 8 )mea culpa (fading shades)-enigma 9)you can leave your hat on-joe cocker (κλασσικο....) 10 )black velvet-allanah myles 11)Principles Of Lust A. Sadness, B. Find Love , C. Sadness (Reprise)-enigma 12)Arabian Nights-Sarah Brightman cd burned!!! ευχαριστω πολυ ολους οσους βοηθησαν!σας χρωσταω χαρη!!!!;) Πονηροδουλειά και βιντεοσκόπηση :D:D Με κάλυψαν οι προλαλισαντες από κομμάτια
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πονηροδουλειά και βιντεοσκόπηση :D:D Με κάλυψαν οι προλαλισαντες από κομμάτια den evales oute ena apo ayta pou proteina...krima... :cry:
xartial Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 παιδια ημουν ετοιμη να ανοιξω ενα τετοιο θεμα, αλλα υπηρχε ηδη! ηθελα να βρω καποια τραγουδια για στριπτιζ για να φτιαξω ενα σιντι. το ακουσα αυτα που προτεινατε, αλλα δεν με δελεασαν ιδιαιτερα... υπαρχει καμια αλλη προταση σαν το justify my love, μου αρεσε, ειναι ατμοσφαιρικο. σε τετοιο στυλ ψαχνω, τα μπιτατα και τα πολυ εντονα με αγχωνουν...
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Zapp & Mr.Capone-e - Lowrider για ρίξτου μια ματιά
xartial Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 καλο ειναι, αλλα την εχει κι αυτο τη γρηγοραδα του... θα το βαλω ομως, ειναι ωραιο... ευχαριστω!!! θελω κι αλλα... ατμοσφαιρικα...
sotirakis.net Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ένα γαμάτο κομματάκι με το οποίο έκανα στριπτίζ (πάντα στα πλαίσια του χαβαλέ, για να μην παρεξηγιόμαστε !!!) σε μια φίλη μου και έναν φίλο μου ήταν το Feeling Good από τους Muse. Πραγματικά γαμάτο κομματάκι με απίστευτη μελωδία.. Λίγο δυνατό βέβαια, αλλά πολύ σέξυ !
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 είναι βράδυ και παίζει να λεώ πατάτες αλλα για ψάξε και τα Guru - no time Nate Dogg - I Got Love Chris Brown - Ya Man Ain't Me Usher - Bad Girl Black velvet Lenny Kravitz - American woman {αρκετά άγριο όμως} Απο Barry White οποιο μα οποιο θες, χαρακτηριστική φωνή για τέτοιου είδους κομμάτια και επειδή τα πιο πολλά που είπα είναι R&B και δεν μου αρέσει αυτή η μουσική στο τέλος πετα κανένα κομμάτι τις παλιάς rap σχολης να γουστάρουμε (sugarhill/Run Dmc/Frost) κλπ
AFANIS_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Eίναι δυνατόν να μην έχει αναφερθεί ( απο ότι είδα τουλάχιστον )....???? James Brown - It's A Man's World
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ελαααααααααααα. madona -erotica το καλυτερο για εμενα για τετια κατασταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ωραια ολα τα κομματια που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα,αλλα προσωπικα για striptease η μουσικη που ταιριαζει πιο πολυ ειναι η μουσικη για καμπαρε(τζαζ/blues) ,ξερετε τωρα δεκαετια 30-40 ,ενα υπογειο καμπαρε ,γεματο καπνο και απαραιτητα εναν πιανιστα...το πρωτο τραγουδι που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το :shake your lovemaker απο τους cherry poppin daddies, αξιζει κανεις να ψαξει αυτο το τραγουδακι και θα με θυμηθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.