PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 καλημερα σε ολους.θελω να φτιαξω ενα cd με "καταλληλα" τραγουδια για striptease.περιμενω ιδεες.ευχαριστω edit:και μουσικη φυσικα ειναι ευπροσδεκτη.δεν ειναι αναγκη να εχει στιχους so far εχει μπει στην playlist: 1)mad about you-hooverphonics 2)confide in me-kylie minogue 3)mtx night bass-usac bass (ευχαριστω vatos_locos,αλλα ειχε ο θειος το cd και μου το δανεισε!!) 4)buttons-the pussycat dolls 5)mulata-raul paz 6)Naughty Girl-Beyonce 7)fever-peggy lee 8 )mea culpa (fading shades)-enigma 9)you can leave your hat on-joe cocker (κλασσικο....) 10 )black velvet-allanah myles 11)Principles Of Lust A. Sadness, B. Find Love , C. Sadness (Reprise)-enigma 12)Arabian Nights-Sarah Brightman cd burned!!! ευχαριστω πολυ ολους οσους βοηθησαν!σας χρωσταω χαρη!!!!;)
kattistt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πονηρο-δουλεια μου μυριζει....!!! 1. Temperature - Sean Paul 2. La tortura - Shakira
fits13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Confide in me - kylie minoque(Apo ta poli palia tis)
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πονηρο-δουλεια μου μυριζει....!!! μαντης εισαι????
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Mtx night bass αν δεν το βρίσκεις στείλε pm μουσικό κομμάτι χωρίς στίχους με τρελό μπάσο και τι μουσική ακριβώς που ψάχνεις
kiriak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/6758292/a/Strip+Tease.htm http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/7003518/a/Music+For+Striptease.htm
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πονηρο-δουλεια μου μυριζει....!!! 1. Temperature - Sean Paul 2. La tortura - Shakira oxi re paidia,tha tromaxei i gkomena me ayta ta kommatia..thelei kati pio..apalo... proteinw Galleon-So,I begin ...
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 θεεικό τοπικ οεοοεοοεοεοε νομίζω κάτι σε r'n'b Πάει πιο πολύ (περί ορέξεως βέβαια..) πρότασή μου: Pussycat Dolls - Buttons edit: + Arm Diab - Temeli Ma'ak (ή όπως το λένε αυτό που παίζει στην εκπομπή του Θέμου, αρκεί να μην σκέφτεσαι αυτόν όταν το ακούς!!!) το Confide in me με πιάνει κατάθληψη όποτε το ακούω δε θα μπορούσα ποτέ να το ακούσω σε τέτοια φάση. και το mad about you είναι λίγο θληπτικό. και πάλι εσύ διαλέγεις.
The_player Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Luniz - I Got 5 on it Salt N'Pepa - Push it Barry White - . I'm Gonna Love You Just A Little More (kai genika ola toy) Enigma - Mea culpa Les Chakackas - Jungle Fever Peggy Lee - Fever Marilyn Monroe - I wanna be loved by you Monifah - Touch it Beyonce - Naughty Girl
Rising1980 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μια φορά είχα δει χορεύτρια εξωτικών χορών (sic) να γδύνεται υπό τους ήχους του The world is not enough από Garbage. Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα ομολογουμένως μ' ενθουσίασε με αποτέλεσμα να ξαναπάω αρκετές φορές :-P
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μια φορά είχα δει χορεύτρια εξωτικών χορών (sic) να γδύνεται υπό τους ήχους του The world is not enough από Garbage.Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα ομολογουμένως μ' ενθουσίασε με αποτέλεσμα να ξαναπάω αρκετές φορές :-P τυχερακια!!!εσενα εκει κατω εχει ανοιξει το ματι σου απο κατι τετοια!!!αλοιμονο σε μας εδω που το μονο που βλεπουμε ειναι κατι ξεκ@λα που νομιζουν οτι ξερουν να χορευουν... (στο 99% των περιπτωσεων!)
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 paidia egw eida mia thea na gdynetai ypo tous hxous tou hurricane 2000 twn scorpions...ti mou lete twra eseis...mageia...fysika kai den to proteinw gia strip-tease omws...xexexe
kattistt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 oxi re paidia,tha tromaxei i gkomena me ayta ta kommatia..thelei kati pio..apalo... proteinw Galleon-So,I begin ... Κοπελα ειμαι! Και ειναι ωραιοτατα τα τραγουδακια! μαντης εισαι???? Μαντισσα ναι, μαντης οχι! (θηλυκου γενους!)
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ναι βρε Κατερινιω!το ξερουμε οτι εισαι θηλυκοτατη!!!και σαν γυναικα θα διαλεγες τετοια τραγουδακια για να κανεις striptease?σοβαρα ρωταω...
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ax mwre... sorry kalh mou,den hxera oti eisai kopela...nai ontws,o patrinos exei dikio...mia xara tragoudakia einai,alla oxi gia strip-tease...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.