Προς το περιεχόμενο

Lg L1900r-bf

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και στα color setting τι πρεπει να κανω?

βασικα εμενα ειναι οκ αν οταν ανοιγει το Photoshop του πω να κανεi Ignore τις ρυθμίσεις της οθόνης , αλλιώς δείχνει αλλα ν΄αλλων χρώμματα...

Όσο για τα 4 patterns κι εγώ μόνο το 3ο βλέπω σχετικα σωστά , αλλα όχι κ ολοσωστα νομίζω.

----

Έκανα καιρο να απαντήσω.....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oxi re sy, δεν του λες να το κανει ignore το profile.

Αccept θα κανεις και θα του πεις να μην σε ξαναρωτησει.

Στο photoshop οπως σου εγραψα και πριν, πηγαινε edit > Color settings (Shift+Ctrl+K) και στο παραθυρο που σου ανοιγει επελεξε στο πρωτο drop down menu που εχει και το ονομαζει "Settings", την επιλογη "Monitor".

Δημοσ.

Κάνοντας αυτό που μου λες εσύ δηλαδή Accept βλέπω πολυ λάθος , δηλαδη ανοίγω Grayscale εικόνα και την βλέπω καφετί.

και στα settings είναι ήδη το Monitor.

Δημοσ.

χμμμ ... τοτε με συγχωρεις δεν εχω κατι αλλο να σε συμβουλεψω ... :/

Σε εμενα παντως δουλευει κανονικα .... Εκανα πρωτα το calibration στον fortemanager 2.73 που κατεβασα απο την LG ως τον πιο τελευταιο, εσωσα τις ρυθμισεις σαν νεο προφιλ, το εφαρμοσα, ανοιξα το photoshop (CS2) εκανα accept και απλα εβαλα στα color settings αυτο που σου ειπα και δουλεψε ...

Σου ανεβαζω μια εικονα απο τα settings μη τυχον εχεις κατι διαφορετικο, να δοκιμασεις ετσι οπως τα εχω, μπας και σου δουλεψει ...

post-1655-129062945448_thumb.jpg

Δημοσ.

τα ιδια ακρβως εχω κ γω.παραξενο.

ευχαριστω για την βοηθεια παντως .

θα το ψαξω πιο εκτενως οταν εχω τον χρονο.

Δημοσ.

Ok, παντως κατα πασα πιθανοτητα μεσα απο αυτο το παραθυρο του photoshop θα βρεις την ακρη. Δεδομενου οτι η σωστη απεικονηση γινεται απο τον αλλο viewer που εχεις, παιξε με τις επιλογες στα color settings μεχρι να πετυχεις την σωστη συνταγη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...