Προς το περιεχόμενο

Lg L1900r-bf

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι τυποποιημένη υποδοχή για βραχίονα στήριξης στο πίσω μέρος της οθόνης. αν θέλω να βγάλω δηλ τη βάση που έχει ήδη.

Πιθανόν να είναι απλά τέσσερις τρυπούλες στις κορυφές ενός τετραγώνου.

Αν μπορείς ρίξε μια ματιά και πες μου.

thanks

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apo oti ida otan agoraza tin 1982U oute i mia oute i ali exei vesa :/ psiloksenerosa kai go gia to thema vraxiana....

alla o idios o vraxionas tis 1982U apla me estile...einai san na exeis parei aftermarket...treles epiloges :)

einai oi idies othones me diaforetiki vasi o logos pou den protimisa tin 1900 einai i 0 kinisi....kai i elipsi vesa prama pou tin kanoun apla akiniti....

Δημοσ.

Λοιπον η 1900j δεν εχει τετοια υποδοχη σιγουρα.

Οσον αφορα αυτα που αναφερονται στο πρωτο ποστ, οντως η LG στο site της δηλωνει 2000:1 κοντραστ και 4ms χρονο ανανεωσης.

Αντιθετα η ιδια εταιρια πανω στο κουτι της οθονης της δηλωνει 3000:1 και 2ms.

Τι να πρωτοπιστεψεις; Υπαρχει κανενα διαγνωστικο software?

Tελος, ρε παιδια οσοι την εχετε την οθονη με το fortemanager τα πατε καλα; Εγω αν δεν το κλεισω, το nvidia control panel δεν ανοιγει με τιποτα...

Κατι κομπλα τρωνε οι drivers του monitor με αυτους της Nvidia ... To παθαινει κανενας αλλος;

Φανταστικη η οθονη και design και χρωματα και ολα, αλλα πολυ εχω ξενερωσει που δεν εχει κουμπακια για τις ρυθμισεις και γινονται ολα μεσω software ... το οποιο παρεπιπτωντος καταναλωνει και μνημη ....

Δημοσ.
sorry που ξεθάβω το θέμα αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση απο τους ήδη κατόχους.

η οθόνη έχει υποδοχή για VESA mount? αν ναι αυτή είναι στο κυρίως σώμα της οθόνης?

ευχαριστώ

και μια φώτο θα μου αρκούσε

Τώρα για φώτο δύσκολο, αλλά φίλε μου σίγουρα δεν έχει τέτοιο πράγμα

Δημοσ.
Tελος, ρε παιδια οσοι την εχετε την οθονη με το fortemanager τα πατε καλα; Εγω αν δεν το κλεισω, το nvidia control panel δεν ανοιγει με τιποτα...

Κατι κομπλα τρωνε οι drivers του monitor με αυτους της Nvidia ... To παθαινει κανενας αλλος;

Φανταστικη η οθονη και design και χρωματα και ολα, αλλα πολυ εχω ξενερωσει που δεν εχει κουμπακια για τις ρυθμισεις και γινονται ολα μεσω software ... το οποιο παρεπιπτωντος καταναλωνει και μνημη ....

Τι να πεις, αυτά γούστα είναι. Εμένα μου αρέσει που δεν έχει πάνω κανένα κουμπί και γίνονται οι ρυθμίσεις μέσο software. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο πρακτικό και ότι και εμένα αργεί τρελά να ανοίξει το control panel της NVidia, αλλά εγώ νωμίζω πως γι΄αυτό φταίνε οι drivers της NVidia και όχι της οθόνης.

Όσο για την μνήμη που καταναλώνει πιστεύω πως δεν αξίζει καν να γίνει θέμα.

Δημοσ.

Κοιτα για το τωρινα δεδομενα που ολα πλεον τα νεα κομπιουτερ παιζουν με ενα δυο γιγα μνημη δεν το κανεις θεμα .... σε παλιοτερα ισως να γινοταν .. αλλα και παλι ειναι το γ@μωτο της υποθεσης. 2-3 παραπανω processes που θελουν και 5-10 mb μνημης απο το πουθενα τωρα... για το μονιτορ ....

Και αυτη η "ασυμβατοτητα" με την nvidia ειναι εκνευριστικη. Δυσκολα θα το ριξω το φταιξιμο στην nvidia μιας και προϋπηρχε.

Ειλικρινα αν το γνωριζα πριν την αγορα, δεν θα την εκανα :/

Δημοσ.

Καλησπερα , θα ήθελα λίγη βοηθεια.Μόλις χθες αγόρασα κι εγώ την 1900 και προσπαθώ να την καλιμπράρω με το Fortemanager.Την έχω συνδέσει με DVI (καρτα έχω ΑΤΙ Χ800RX ) .

1) Στο fortemanager , στο Tab Resolution , απο τα 4 pattern που μου βγάζει στα 3 βλέπω πολύ έντονα οριζόντιες ή κάθετες γραμμές και στο 1 ακόμα ( το 3ο) ειναι κάπως καλύτερο αλλα και σ αυτό βλέπω οριζόντιες γραμμες.

2)Παρατηρώ σε κάποιες περιπτώσεις χαμηλή απόδοη χρωμμάτων , όπως πχ. και στο interface ενως software.

ιδου http://img264.imageshack.us/img264/1681/seegq5.jpg

3) ανοιγοντας το Photoshop μου εβγαλε πως monitor profile ειναι ελλειπες.

Δημοσ.

1) Βαλε την 4η επιλογη. Moνο με αυτη θα αξιοποιησεις πληρως την οθονη στην αναλυση που παιζει κανονικα. 1280*1024.

2)Και παλι με την 4η επιλογη (SXGA) θα διορθωθει αυτο, καθως και με το tab sharpness που το βαζεις 5 ή 6.

3) Αυτο δεν καταφερα να το λυσω ουτε εγω. Του πατησα να το δεχτει εστω και ετσι και να μην με ενοχλει αλλο.

Τελος κανε και update στο fortemanager, εχει βγει το 2.73 . (οχι οτι αλλαζει και τιποτα....)

Καλοριζικη!

Δημοσ.

Την 4η επιλογή έχω εννοείται (SXGA) με τις άλλες είναι πολυ χάλια , αλλα και πάλι στα patterns όπως σου είπα βλέπω γραμμές.Εσύ δηλαδή τα βλέπεις και τα 4 patterns σωστα?

Πάντως για το photoshop είδα πως ίδια εικόνα ανοιγμένη στο ACDSEE και στο PHOTOSHOP παρουσιάζεται με διαφορειτικά χρώμματα..

Ευχαριστώ κι επίσης.

Δημοσ.
paidia sto site tis lg exei mono tin apli.. OXI tin bf..

Φιλε μου εχω την εντυπωση πως το χαρακτηριστικο BF stands for BlackFrame και απλα περιγραφει το μαυρο χρωμα της κασας του μονιτορ και τιποτα παραπανω.

Πάντως για το photoshop είδα πως ίδια εικόνα ανοιγμένη στο ACDSEE και στο PHOTOSHOP παρουσιάζεται με διαφορειτικά χρώμματα..

Ανοιξε photoshop και πηγαινε Edit > Color Settings, στο παραθυρο που ανοιγει επελεξε Settings > Monitor .

Εσύ δηλαδή τα βλέπεις και τα 4 patterns σωστα?
Βλεπω σωστα το 3ο απο αριστερα μονο.

Με προβληματισες λιγο με αυτο, δεν το ειχα ξαναπροσεξει.

Αν ανακαλυψεις οτιδηποτε αλλο σχετικο, πληζ ποσταρε το και εδω να το δω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...