Προς το περιεχόμενο

Lg L1900r-bf

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eftase neo modelo tis LG alla to plaisio mas koroidevei olous .. leei pos exei contrast ratio 3000:1 kai responce time 2ms eno ta prgmatika einai:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=927570

Fantasy Series 'Ring' model, 19" black LCD monitor, 300cd/m², 1280 x 1024, 2000:1, 4ms GTG

The Fantasy Series 'Ring' model.

19" black LCD monitor with stunning desing and red LCD light

Features:

-High Brightness: 300cd/m²

-Viewing Angle: H:170°, V:170°

-High Resolution: 1280 x 1024

-Ultra High Contrast Ratio: 2000:1

-Fast Response Time: 4ms GTG

-Video Signal Input Connector 15pin D-sub, DVI (Digital & Analog)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pano sto kouti pantos i othoni dinei ta xaraktiristika pou dinei to plaisio. tora de ksero an malakizetai i LG, to thema einai oti pano sto kouti i idia i etairia dinei san xaraktiristika 3000:1 contrast kai 2 ms xrono apokrisis.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είναι έτσι όπωσ τα λέει ο Vassilis.Την αγόρασα εγώ (όχι από πλαίσιο) και οι τιμές δεν είναι αυτές που δίνει το πλαισιο αλλά αυτές που λέει ο bill.

Να προσθέσω ακόμα ότι πήρα από το πλαίσιο ένα flashάκι (το trancsend jetflash 110) και το πλαισιο δινει τιμες γραφης και αναγνωσης 18 και 14 ενώ είναι 12 και 8 αντίστοιχα. Κρίμα γιατί για μένα είναι πολύ αξιόλογο μαγαζί και μονόδρομος για τον τόπο μου(Λάρισα), αλλά τι να το κάνεις? Ελπίζω μόνο να είναι λάθη

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Σήμερα αγόρασα την 3η κατά σειρά οθόνη…

Οι δύο ήταν samsung BF 731 (με 3 καμένα pixel η πρώτη) και η 2η ( με 1 καμένο pixel) … ε νοείτε ότι δεν μου τις αλλάξανε…Μετά από επικοινωνία που είχα με την αντιπροσωπεία της Samsung για να προμηθευτώ μία 3η οθόνη αλλά με δοκιμή αυτή την φορά πριν την αγοράσω……. ακόμα περιμένω απάντηση . Η αλήθεια είναι ότι σαν οθόνη είναι φανταστική (samsung BF 731) σε σύγκριση πάντα με της αντίστοιχες που κυκλοφορούν στην αγορά .

Τελικά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και πολλή ψάξιμο κατέληξα στην LG μοντέλο L1900J-BF έχω μείνει κατάπληκτος και από θέμα ποιότητας κατασκευής αλλά και από ποιότητα εικόνας…… Στην συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!!

Δημοσ.

john χίλια συγνώμη που δεν απάντησα στην ερώτησή σου, αλλά έγραψα παραπάνω όχι μέσω insomnia αλλά από κάπου αλλού. Αν και δεν ξέρω αν τώρα έχει κανένα νόημα, σου λέω ότι είμαι πολύ ευχαρηστημένος με την οθόνη. Ωραία ζεστά χρώματα, φανταστικό ντιζάιν, πλήρης από καλώδια και αντάπτορες και σε άψογη συσκευασία (αυτά τα λέω γιατί πιστεύω ότι η διαφορά γίνεται από μικρές λεπτομέριες)

Ένα πράγμα που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι ότι η οθόνη πάνω έχει μόνο 2 κουμπιά, ένα on-off και ένα για το "δαχτυλίδη φωτός" (μόστρα!!!), και όλες οι ρυθμίσεις της οθόνης γίνονται μέσω software. Ελπίζω να πειάσει τόπο αυτό που γράφω και ζητώ και πάλι συγνώμη.

Δημοσ.
john χίλια συγνώμη που δεν απάντησα στην ερώτησή σου, αλλά έγραψα παραπάνω όχι μέσω insomnia αλλά από κάπου αλλού. Αν και δεν ξέρω αν τώρα έχει κανένα νόημα, σου λέω ότι είμαι πολύ ευχαρηστημένος με την οθόνη. Ωραία ζεστά χρώματα, φανταστικό ντιζάιν, πλήρης από καλώδια και αντάπτορες και σε άψογη συσκευασία (αυτά τα λέω γιατί πιστεύω ότι η διαφορά γίνεται από μικρές λεπτομέριες)

Ένα πράγμα που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι ότι η οθόνη πάνω έχει μόνο 2 κουμπιά, ένα on-off και ένα για το "δαχτυλίδη φωτός" (μόστρα!!!), και όλες οι ρυθμίσεις της οθόνης γίνονται μέσω software. Ελπίζω να πειάσει τόπο αυτό που γράφω και ζητώ και πάλι συγνώμη.

1000 euxaristo Tzimmys...

tin xtipisa kai ego idi... telia einai !!

Δημοσ.

Παιδιά επειδή με απασχόλησε και εμένα το θέμα η απάντηση είναι η εξής:

Η LG 1900R πράγματι έχει 2000:1 και 4ms.

Η LG 1900R-BF είναι με τα 3000:1 και 2ms.

Απλά τα καταστήματα βάζουν στους καταλόγους τους ότι θέλουν ή καλύτερα ότι ξέρουν για αυτό υπάρχει αυτή η σύγχυση.

Δημοσ.

Στο πλαισιο αυτη τη στιγμη βρισκω 2 μοντελα. Τα L1900J-BF & L1900R-BF . Στο site δινει τα ιδια specs και στις 2. ... :???:

Απο τους κατεχοντες, πειτε μας με σιγουρια τα πραγματικα specs να λυθει το θεμα γιατι ενδιαφερομαστε κι αλλοι για το μοντελο.

Αληθεια, μια ερωτηση για να με βγαλει απο το διλημα.

Γιατι δεν προτιμησατε αντι της 19αρας την κατα 10 ευρω φθηνοτερηL204WT-SF αφου ειναι 20αρα wide και με καλα specs και αυτη;

Πραγματικα με ενδιαφερει αυτη η απαντηση ...:neutral:

Δημοσ.

Οι οθόνες που παραθέτεις απ'το Πλαίσιο έχουν σωστά τεχνικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον όπως τα βλέπω εγώ.

Τώρα σε ότι αφορά την L204WT-SF θα σου πω τα εξής:

1. Είναι wide

2. έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά όχι τόσο όσο αυτές που γράφεις παραπάνω

3. Το βασικότερο δεν έχει zero-pixel εγγύηση.

Αυτά είναι προσωπική μου γνώμη και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ισχύουν.

Δημοσ.

Το οτι ειναι wide γιατι το παραθετεις σαν κακο;

Αυτο το φορματ δεν θα εξυπηρετει καλυτερα στην προβολη ταινιων/σειρων;

Το κυριοτερο διλημα μου ειναι λογω της μεγαλυτερης αναλυσης. Πανεμορφες οι 19αρες (και μαλλον εκει θα καταληξω) αλλα με προβληματιζει η μαξ αναλυση που ειναι ιδια και με την 17αρα που εχω τωρα.

Οι μεγαλυτερες αναλυσεις που υποστηριζει η 20αρα wide δεν δελεαζει κανεναν;

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου ότι από αναλύσεις ακόμη δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στις 19" αλλά εξαρτάται απ' την χρήση.Αν βλέπεις ταινίες και παίζεις παιχνίδια αξίζει να πάρεις την 20" με το ρίσκο βέβαια μην σου καεί κανένα pixel.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sorry που ξεθάβω το θέμα αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση απο τους ήδη κατόχους.

η οθόνη έχει υποδοχή για VESA mount? αν ναι αυτή είναι στο κυρίως σώμα της οθόνης?

ευχαριστώ

και μια φώτο θα μου αρκούσε

Δημοσ.
sorry που ξεθάβω το θέμα αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση απο τους ήδη κατόχους.

η οθόνη έχει υποδοχή για VESA mount? αν ναι αυτή είναι στο κυρίως σώμα της οθόνης?

ευχαριστώ

Δεν ξέρω τι είναι αυτό φίλρ. Πες μου τι είναι και θα σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...