leuko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 σιγά το παράξενο να δεις άτομο καταστήματος - και μάλιστα ιντερνετ καταστήματος - στο ιντερνετ. κάποιος άλλος - ή ίδιος - του ι-σοπ κυκλοφορεί στο irc.
Flying_Dutchman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 "Οταν παρω φορα, φορα-κατηφορα, κι ο θεος ο ιδιος δε με σταματα"...... (στιχος εκ γνωστου ασματος)
ifil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 "Οταν παρω φορα, φορα-κατηφορα, κι ο θεος ο ιδιος δε με σταματα"...... (στιχος εκ γνωστου ασματος) Ποιος πήρε "φορα-κατηφορα" ??
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 o billpeppas παιζει να ειναι ο Multiramas * Mpa apodedeigmena tou e-shop. Ena fegari ekane kai ton mesazonta me to servise tous.......
billpeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Mpa apodedeigmena tou e-shop. Ena fegari ekane kai ton mesazonta me to servise tous....... LOL. Το έχω δηλώσει 1 δισεκατομμύριο φορές. Ε ας το πούμε άλλη μια, να το εμπεδώσουμε καλύτερα: ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ e-SHOP γενικώς αυτή την στιγμή δεν δουλεύω πουθενά { yes, η καλύτερη δουλειά είναι...το καθισιό }
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ela re bill.............. myga sto spathi sou de sikoneis...................
dterzakis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει ρε παιδιά λάθη γίνονται, μην γινόμαστε υπερβολικοί. Όσο για την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πρόκειτε απ΄όσο ξέρω για μια αυτοματοποιημένη λειτουργία του συστήματος για την αποστολή της παραγγελίας στους αρμόδιους υπαλλήλους. Μια φορά ένας ξαδερφός μου είχε πετύχει laptop στην τρομερή τιμή των 0,36 ευρώ!!! Για πλάκα έκανε 2-3 παραγγελίες και πλήρωσε και άμεσα με πιστωτική... Δλδ τότε έπρεπε να δεχτούν να του στείλουν 3 laptop για 1 ευρώ? edit: Από την στιγμή που αποφάσισα να απαντήσω στο θέμα μέχρι την στιγμή που το έκανα, το θέμα είχε ξεφύγει:???:
ifil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Απ'οτι ξέρω τα είδη των e-shop στηριζονται στα υπολοιπα αποθήκης τους . Οταν καλυφθουν σου λένε μη διαθέσιμο ! Τώρα οσο αφορά την τιμή ... θα έπρεπε να κινηθει διαφορετικά ... Anyway , περασμένα ξεχασμένα ...
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Απ'οτι ξέρω τα είδη των e-shop στηριζονται στα υπολοιπα αποθήκης τους . Οταν καλυφθουν σου λένε μη διαθέσιμο ! Τώρα οσο αφορά την τιμή ... θα έπρεπε να κινηθει διαφορετικά ... Anyway , περασμένα ξεχασμένα ... Afto einai to prob........ ta lamogia afta sou bazoun mostra xiliades proionta kai telika sou dinoun oti yparxei diathesimo h an thes perimene san ton malaka.......kai den lew mono to en logw, yparxoun poly xeirotera.
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Το να γίνει ένα λάθος στο site τους κάνει λαμόγια ρε? Εγώ όσες φορές έχω πάρει από e-shop μια χαρά μου φερθήκαν. Τώρα το αν σου βάλουν όπως λέει κάποιος και σε προηγούμενο post laptop με 1 ευρώ δε νομίζω ότι λειτουργεί παραπλανητικά ή διαφημιστικά. Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε πως πουλάνε laptop 1 ευρώ..
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Eirthe kai tou multirama......... Akou -re- loipon. Ta e-shops den stockaroun. Exoun poly mikrotero kostos logistics kai elaxisti diafora timis apo to shops. Episis sou tigaroun to site me proionta pou den einai diathesima na nomizeis oti einai tiga stin pikilia-mou exei tyxei na parw online mia Tyan pou elege diathesimi se 2 ergasimes kai ekane 1 mhna-. Gia tous parapanw logous ta e-shops ebw einai lamogia, oxi gia typografika lathi. kai den eimai polemios tou e-shop.....................skeptomenos katanalwtis eimai.
billpeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Απλή διευκρίνιση, το κατάστημα στο οποίο αναφέρεται αυτό το thread είναι το Πλαίσιο και όχι το e-shop όπως μπορεί να μπερδευτεί κανείς από τον τίτλο...
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Nai Bill.......e-shops lew genika..... Aplos ayto pou anafereis mou exei ri3ei tin megalyteri taleporia mexri stigmis kai sto bineliki mou erxete aytomata.
dimitris74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 apo to help tou Βλέπω ένα προϊόν με ασυνήθιστα χαμηλή/υψηλή τιμή. Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό. Το "Πλαίσιο" δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.