oriok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω πως για την toshiba ισχύει το εξής.Αν δηλώσεις το προιόν στο http://www.toshiba-europe.com/mytoshiba γίνεται δωρεάν παράταση της εγγύησης σε 2 χρόνια(το διάβασα σε κάποιο φυλλάδιο της toshiba που υπήρχε μέσα στον φορητό που αγόρασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TripleX-32- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Το ξέρεις αυτό σίγουρα? Το έχεις κάνει δηλαδή γιατί και εγώ έχω κάνει register αλλά στο confirmation e-mail που μου έστειλαν δεν λέει κάτι τέτοιο. Αν όντως έχεις τέτοιο χαρτί μπορείς να μας κάνεις quote αυτά που γράφει? By the way έχω μιλήσει με συμβούλους του ΙΝΚΑ αλλά αλόμα δεν έχω πάρει απάντηση....θα ποστάρω αν μου απαντήσουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ έκανα register αλλά εκτός απο το μαιλ οτι το έλαβαν δεν έστειλαν τίποτα για παράταση της εγγύησης σε 2 χρόνια. Αν βρείς κάτι σχετικό κάνε post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ego pantos paidia pou esteila to Vaio gia service i gomena sto tilefono me rotise pote agorasa to laptop.ti leo ego kapou stis 24 - 25 febrouariou den thimamai.kai i gkomena mou leei "fetos pantos" kai tis leo nai.an tis elega persi mallon tha eperna ta @@ mou fainete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkout Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ego pantos paidia pou esteila to Vaio gia service i gomena sto tilefono me rotise pote agorasa to laptop.ti leo ego kapou stis 24 - 25 febrouariou den thimamai.kai i gkomena mou leei "fetos pantos" kai tis leo nai.an tis elega persi mallon tha eperna ta @@ mou fainete kala kai den iksere ti hmeromhnia exoume? akomh stis 8/2/2007 eimaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oriok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Το ξέρεις αυτό σίγουρα? Το έχεις κάνει δηλαδή γιατί και εγώ έχω κάνει register αλλά στο confirmation e-mail που μου έστειλαν δεν λέει κάτι τέτοιο. Αν όντως έχεις τέτοιο χαρτί μπορείς να μας κάνεις quote αυτά που γράφει? By the way έχω μιλήσει με συμβούλους του ΙΝΚΑ αλλά αλόμα δεν έχω πάρει απάντηση....θα ποστάρω αν μου απαντήσουν!! Σας παραθέτω ένα scan από το φυλλάδιο που to διάβασα.(Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει,δεν το έψαξα γιατί το laptop μου έχει ήδη 2 χρόνια εγγύηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TripleX-32- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Oriok thanks για το φυλλάδιο αλλά μου άνοιξες την όρεξη...Θα μπορούσες να μας πείς ποιό μοντέλο έχεις και πότε το πήρες? Σε ρωτάω για στην δικιά μου περίπτωση αλλά και άλλων δεν υπήρχε αυτό το φυλλάδιο μέσα στο κουτί οπότε σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν προσφορά κάποιας περιόδου ή προσφέρεται στο μοντέλο αυτό. Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε αν είναι κάποια προσφορά περιόδου ή κάτι αντίστοιχο και πάλι είναι παραβίαση του δικαιώματος μας για 2 χρόνια εγγύηση...αν και περιμένω μια απάντηση από το ΙΝΚΑ ή κάποιον αρμόδιο για να είμαι 100% σίγουρος (φοβάμαι αυτά τα παραθυράκια του νόμου που βρίσκουν οι εταιρίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oriok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Οπως λέω και στο πιο πάνω μήνυμα το laptop μου είχε 2 χρόνια εγγύηση από την αρχή.Δεν ξέρω αν είναι κάποια προσφορά αλλά το αγόρασα προχθές(το μοντέλο είναι το P100-386) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Η τοσιμπα παλια εχιε παντα 2 χρονια εγγυηση αλλα με κολπα την κεαναν 1, το θυμαμαι απο το πρωτο μου φορητο. Μαλλον πρεπει να κανουμε παλι μαζιεκς αγωγες για τα δικαιωματα μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiv78 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 παιδια και εγω ειμαι κατοχος ενος Α 100-906.πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εχει 1 χρονο εγγυηση,τα καινουρια μοντελα εχουν ομως 2 χρονια .Α100-011 κλπ.θελει ψαξιμο η δουλεια............:? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 se kapoia montela ( sinithos sta akriva tis ) i toshiba dinei dio xronia eggiisi. sta ipoloipa edine 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.