john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αγαπημένα παιχνίδια όλων,έτσι όπως θα έπρεπε να παίζονται από τους λάτρεις του είδους . Όλες οι εικόνες έχουν τραβηχτεί χρησιμοποιώντας το φίλτρο Maxim Stepin's HQ2X το οποίο προσφέρει ΚΟΡΥΦΑΙΑ ποιότητα ενώ δεν υπάρχει ίχνος πτώσης των καρέ με τον Core2Duo στα 3.51Ghz. Οι κάτοχοι Core2Duo καλά θα κάνουν να κατεβάσουν το Mame32 Plus! (μέσω του οποίο μπορούν να ενεργοποιήσουν το φιλτράρισμα) για να χαρούν στο έπακρο τα παλιά αγαπημένα παιχνίδια. Πάμε για ξεκίνημα με Mortal Kombat 1 Sub-Zero "freezing" fatality
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 The Kombat Continues...... Mortal Kombat 2 Παρατηρήστε πόσο καθαρά είναι τα πορτρέτα χάρης το συγκεκριμένο φιλτράρισμα. Enjoy και more to come
Mesqal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Nice Screenshots Θυμήθηκα τώρα παλιά στο Mortal Kombat που είχα ανακαλύψει τον reptile, εντελώς τυχαία, είχανε μαζευτεί 15-20 άτομα 8-) απο πάνω μου και ρωτάγανε πως τον βρήκα κτλ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Χμ.. το εν λόγω φίλτρο είναι αρκετά καλό και για παλιά παιχνίδια της LucasArts που τρέχουν στο Scummvm (υπάρχει αντίστοιχη επιλογή). Κυρίως όσο αφορά στα fonts. Γενικά κάνει κάποιο blending μεταξύ των χρωμάτων και εισάγει μια μικρή θολούρα ειδικά σε σημεία που διαχωρίζονται τα χρώματα/αποχρώσεις, αλλά μειώνει το pixelization σημαντικά. Μου θυμίζει κάπως έναν codec του real player (rm, rmv? )... Αλλά δε μπορώ να καταλάβω... γιατί πρέπει κανείς να εχει core2duo για να χαρεί στο έπακρο το Mortal Kombat + ΗQ2X ? Δεν είναι κάπως TOO much?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γεγονός είναι πως δεν έχουμε όλοι Core Duo... :/ Σκέτο Duo μήπως?
Elven_King Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, βασικά είναι way too much να θες Core2Duo για να απολαμβάνεις παιχνίδια...10 χρόνων.
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν μπερδεύετε το Maxim Stepin's HQ2X filter με το Kreed 2XSAI filter (καθώς μόνο στο 2XSAI εισάγεται θολούρα). Στο HQ2X φίλτρο δεν υπάρχει ίχνος θολούρας και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απαιτητικό. Να φανταστεί κανείς,στον παλιό μου Athlon 1.8XP+ τα παιχνίδια έτρεχαν τέλεια με Super Kreed 2XSAI,αλλά με το HQ2X φίλτρο έτρωγα ήττα. Το βράδυ ίσως post-άρω εικόνες με διαφορετικά φίλτρα. Όπως και να έχει,το HQ2X φίλτρο είναι ΤΕΛΕΙΟ PS: Εδώ φαίνεται μια σύγκριση του φίλτρου. Όπως βλέπετε δεν εισάγεται θολούρα σε αντίθεση με το 2xSAI (υπάρχει και η εικόνα με τον κύβο που το δείχνει ) http://www.hiend3d.com/hq2x.html
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 kai pali, den eipe kaneis oti den einai kalo, alla to oti "me ton core2duo sta 3.51 den iparxei ixnos ptosis kare" pou einai overkill apo moni tis san protasi.
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 kai pali, den eipe kaneis oti den einai kalo, alla to oti "me ton core2duo sta 3.51 den iparxei ixnos ptosis kare" pou einai overkill apo moni tis san protasi. Εξαρτάται. Για μένα ήταν όνειρο μου να παίξω τέλεια το Mortal Kombat 2 και επιτέλους το παίζω τόσο τέλεια που πλέον δεν χρειάζεται καν να λέω από μέσα μου <<Αχ αυτά τα sprites,αν ήταν καλύτερης ανάλυσης θα ήταν τέλειο>>,αλλά ούτε να ξενερώνω με τις aliasing γραμμές ή την θολούρα . Καθένας με το κόλλημα του after all
kostacurtas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ ωραια το φιλτρα john2gr, μπραβο! Τρεις εικονες με το φιλτρο HQ2x με μερικα απο τα αγαπημενα μου arcade... WWF Superstars Ninja Gaiden US Championship Vball
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Προτού περάσουμε στις εικόνες του Ultimate MK3,ας δούμε την διαφορά μεταξύ HQ2X filter και του 2ου καλύτερου,του Super 2xSaI. Super 2xSaI HQ2X Νομίζω κάνουν μπαμ οι διαφορές τους Ultimate MK3
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Παρατηρήστε πόσο καθαρά φαίνονται οι χειροβομβίδες κι οι δυναμίτες Παρατηρήστε που φαίνεται πίσω από τον θώρακα αλλά και από τα μάτια η φωτιά,πράγμα που δεν είχα παρατηρήσει τόσο καιρό.
john2gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τα fatalities στο Ultimate MK3 είναι από το Supreme Demonstration. Σιγά μην θυμόμουν τόσα fatalities από διαφορετικούς χαρακτήρες After Burner 2 Air Gallet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.