Προς το περιεχόμενο

2 υπολογιστες σε 1 οθονη πως?

Croul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε ολους σαν new member δν μπορεσα να βρω κατι τετοιο σχετικο και θελω να μου πει καποιος.....εχω 2 υπολογιστες αλλα εχω 1 οθονη πως μπορω να εχω και τους 2 υπολογιστες σε 1 οθονη πατοντας ενα κουμπι χερω εγω...?θελω να χρισιμοποιω και τουσ 2 Η/Υ αλλα δν χερω πως να το κανω plz καποιος να με help....ty:-D

Δημοσ.

Το χω δει σε ένα φιλαράκι αλλά δεν ξέρω που ακριβώς το βρήκε κτλ.

Υπάρχει έναι κουτάκι που έχει βήσματα για ποντίκι, πληκτρολόγιο και λογικά 2 vga in και 1 out. Έτσι μπορείς με ένα διακόπτη να ελέγχεις ποιά vga είσοδο θα

χρησιμοποιήσεις.Ακριβώς δεν πρόσεξα λεπτομέρειες αλλά σίγουρα υπάρχει και δουλεύει τζάμι, φυσικά χρησιμοποιώντας μόνο ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο αλλιώς δε θα 'χε νόημα. Μια ερώτηση σε κατάστημα υπολογιστών πιστεύω θα σε διαφωτίσει για την τιμή κυρίως για την οποία δεν έχω ιδέα αν και δε μου φάνηκε και κάτι το εξεζητημένο για να 'ναι και ακριβό.

Δημοσ.

An skeftese na agorasis kainourgia ( i an exeis ) othoni pare mia pou na exei 2 isodous mia vga kai mia dvi sxedon exoun oles i kenourgies kai tha mporis na tis xrisimopisis gia ta dio pc ... alla tha thes 2 pontikia kai 2 keyboards... Diaforetika prepei na agorasis tin siskeuei pou sou perigrafei pio pano ... den ksero an iparxei pou na ipostirizei ayto pou legete pio pano me to ena pontiki kai to mouse (logika tha iparxei) alla gia ena diakopti pou na sou dine stin othoni to ena sima apo to proto pc stin mia stasi kai to allo sima stin alli stasi iparxoun polla kai einai sxetika ftina ...

Δημοσ.

Δουλεύω ένα τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616039

από το καλοκαίρι. Εντελώς απροβλημάτιστο και εύκολο στη χρήση. Η εναλλαγή γίνεται από το πληκτρολόγιο με shortcut, χωρίς φυσικά να χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...