Προς το περιεχόμενο

τι φταίει ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok κατευθεία στο θέμα

η μητρική τις υπογραφής μου είναι για τα μπάζα και ο μονος τρόπος που βρήκα για να κάνω overcloking είναι ένα προγραμματάκι που βρήκα και λέγεται set fsb λοιπόν το μονο καλο στην μητρική είναι ότι έχει AGP/PCI lock πράγμα που μου φαίνεται πολύ περίεργο τελοσπάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας λοιπόν λοιπόν από μνήμες έχουμε 2 kingston ddr 400 512 η κάθε μια στα 166 Mhz με 3,0 3 3 8 ο cpu πάει μέχρι τα 3,5 και οι mnmhnes κοντά στα 400 mhz και είναι σταθερότατος μετά από ώρες με prime 95 όμως τώρα αποφάσισα να τον έχω στα 3350 24/7 e τις μνήμες στα 446 Mhz και 2,0 3 3 5 αλλα μετά από 2 λεπτά prime μου βγάζει το εξής

τι παίζει εδώ μήπως φταίνε οι μνήμες που είναι πολύ ψιλά ? δεν μπορώ να καταλάβω κάθε βοήθεια δεκτη

post-42566-129062942107_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις DDR400 μνήμες με CL3 και προσπαθείς να τις τρέξεις στα 446MHz ρίχνοντας το CL στο 2; Ούτε καν στο ενδιάμεσο 2.5; Με Value μοντέλο της Kingston, όχι κάποιο HyperX ας πούμε; Πες μας κιόλας ότι το προσπαθείς χωρίς να δώσεις λίγο παραπάνω VDIMM; (Δεν ξέρω αν έχει τέτοια δυνατότητα η mobo σου). E, έλεος ρε φιλαράκι, μερικά πράγματα απλά δε γίνονται...

Δημοσ.

Μας τρομαξες φιλαρακι μου! Λοιπον στην καλυτερη περιπτωση με τις value θα πας στα 230 σταθερος νομιζω ενοειται με στοκ cl.....

Δημοσ.

iced, δεν έκανα το post για να τρομάξω κανέναν, αλλά ειδικά η προσπάθεια για ταυτόχρονη πτώση του Cache Latency με αύξηση της συχνότητας στο μυαλό μου φαντάζει με προσπάθεια για overclocking ενός επεξεργαστή με βήματα των 500MHz!!! Τέλος πάντων, μπορεί με επίμονο burn-in να γίνει κάτι παραπάνω, αν και η μέθοδος αυτή δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη...

Δημοσ.

και όμως παιδιά οι μνήμες πήγαν τόσο ψιλά αν και με τον πάλι μου amd μέχρι 336 και αυτό ήταν όλο reuam δεν παίζει πουθενά να δώσω

parsifal και για του λόγου το αληθές δες και μονος σου ότι με value μοντέλα και δίχως ρεύμα πήγαν και ήδη σου γράφω από αυτό το pc που είναι σε τέτοιες συχνότητες εδώ και 3 μέρες χωρείς καμια αστάθεια

96796996194396296494396ny9.th.jpg

η μονη είναι στο prime που το νόημα του thread ήταν να μάθω που αναφέρεται αυτό το fatal error που τρώω όχι να με κράξετε γιατί ανέβασα τις μνήμες μου δεν νομίζω να έχω άδικο έτσι δεν είναι ? εκτος αν τα κατάλαβα εγώ όλα λάθος

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει memtest μονο μέσα στα windows και δεν έχω λάθει στις μνήμες δεν μπορώ να δοκιμάσω το κλασικό memtest γιατί το Ο\C γίνετε μέσα στα windows γιατί το mobo μου είναι για τον .. και από βίος δεν έχει καμια επιλογή

Δημοσ.

Αν σε περιορίζει τόσο η μητρική, δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Είναι και μοντέλο φαντάζομαι όχι ιδιαίτερα αγαπητό σε overclockers, οπότε δύσκολο να βρεις βοήθεια στο web σχετικά με hardcore θέματα όπως voltmodding...

Δημοσ.

σίγουρα έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα και πια έχω βάλει καμια 10αρια αγγελίες και ζητάω μητρική και κανένας δεν έχει τι τις κάνανε τις φάγανε και τελικά όσου αλλάξανε επεξεργαστή τι γίναν τα παλιά τελοσπάντων τελικά αυτός ο Lucas-Λέιμερ και το fatal error που έφαγα και τρώω ακόμα τι είναι μου έχει μείνει τρελή απορία

αρχικό μήνυμα από iced

Παρεξηγηση, ο Vatos_locos τρομαξε εμενα και εσενα!!!!! Δεν το εγραψα σωστα

γιατι ρε συ ? τι σας έκανα :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
τι παίζει εδώ μήπως φταίνε οι μνήμες που είναι πολύ ψιλά ?
Νομιζω οτι το απαντησες μονος σου. Ειδικα μια κι εχεις απλες Kingston τα χαμηλωσες αποτομα τα timings. Αφου επιαναν 400 με χαλαρα timings ειναι αναμενομενο να πανε πιο κατω ως 2-3-3-5. Η μονη λυση που θα μπορουσε να τις ανεβασει λιγο ειναι να τερματισεις το Vdimm αλλα μην περιμενεις και τραγικες διαφορες (κατα τη γνωμη μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...