Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 2.1

theo33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θελω ν αγορασω ηχεια 2.1 για το laptop μου. Μετα απο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω :

Creative I-Trigue 3400

Creative I-Trigue 3330

Creative I-Trigue 3220

Creative Inspire T3100

Creative Inspire T3000

Altec Lansing VS 4121

Altec Lansing 2100

Logitech X-230

Logitech Z-3

Ξερω οτι πως ολα αυτα δεν "παιζουν" στην ιδια (οικονομικη και ποιοτικη) κατηγορια αλλα θα θελα να με βοηθησετε με τη γνωμη σας στο ποιο ειναι το καλυτερο, στο ποιο αξιζει τα λεφτα του. Αν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο (σ αυτα τα λεφτα πανω-κατω) θα σας ειμουν ευγνωμων αν το προτεινετε.

Ευχαριστω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν διαλέξεις οικονομική κατηγορία στην οποία θες να κινηθείς, άκρη δεν θα βρείς.

Βλέπεις ότι το παλικάρι από πάνω λέει πως τα Logi της κατηγορίας των 100Ε είναι μάπα, ενώ εγώ θα σου πώ πως δίνοντας 49Ε (τότε), πήρα ένα εξαιρετικό σέτ, τα X-230.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις από τα ηχεία σου. Εγώ ας πούμε αισθάνομαι ικανοποιημένος με τα Altec Lancing MX5021 (160E) και δεν αισθάνομαι ότι έδωσα πολλά λεφτά. Κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί τρελό να δώσει τόσα λεφτά για ηχεία και να πάρει Logitech X-230 ή creative 3100. Πάντως ηχητική διαφορά θα δεις σίγουρα.

Απ' αυτά που λες προτείνω τα Altec Lancing VS4121

:-D

Δημοσ.

Ευχαριστω τα παιδια που απανησαν ως τωρα. Θα θελα να μου πουν την γνωμη τους οσοι ειχουν χρησιμοποιησει 1 ή περισσοτερα απο τα παραπανω ηχεια ωστε να εχω 1 πιο σφαιρικη εικονα.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον Marcos_Aurilius οτι πρεπει να αποφασισεις ποσα λεφτα θα δωσεις! με τα x-230 για τα λεφτα τους εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος! απο αυτα που αναφερεις τα Creative I-Trigue 3330 και τα Logitech Z-3 ειναι πολυ καλες επιλογες αλλα κατα τη γνωμη μου αξιζει να δωσεις ενα 90ευρω και να παρεις τα logitech z-4 .

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα altec lansing αυτα με τα 160Ε.... Εχουν γενικα πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και απο creative και logitech στην ιδια κατηγορια.....

Τα εχω δοκιμασει και τα τρια

Δημοσ.

Μενω μονιμα στο εξωτερικο και μετα απο αρκετο ψαξιμο σε διαφορες ιστιοσελιδες βρηκα τα παραπανω ηχεια. Σαν τιμη (οπως τα βρηκα παντα) δεν αποκλινουν πολυ μεταξυ τους και ειναι ολα μες στο budget μου. Η τιμη των Altec Lansing MX5021 ξεφευγει πολυ ομως.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα δινεις 139 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600 !!

Τα εχω, και σε πληροφορώ ειναι ΠΟΛΥ καλά!! Αφου μπηκα στον πειρασμο να τα συγκρινω με τα roister ελληνικης κατασκευης μου τα πηρα 500? http://www.roister.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=1&the2id=3&the3id=14&theid=14&open1=1&open2=3&open3=&thepid=17 , και στα μπασα βγηκαν καλυτερα τα Logi (λογω subwoofer), αλλά εντάξει, από ποιοτητα σαφως κατω τα Logi... Αλλά σε σχεση με άλλα 2.1 και σε σχεση με τα 139?, ειναι απλα ΑΡΙΣΤΑ.

Δημοσ.

Εχω καταληξει, τελικα, στα Logitech X-230 στα 42 ευρω, στα Creative I-Trigue 3400 στα 50 ευρω και τελος στα Altec Lansing VS 4121 στα 65 ευρω. Απο τα 3 (βαση τιμης, ποιοτητας, προσωπικης εμπειριας...) ποιο προτεινετε??

Δημοσ.

εγω εχω στο πισι μου στη πατρα creative p380 εδω και 2 χρονια. εχει φαει πολι λειωσημο τερμα....μια χαρα ειναι ακομα! σα καινουριο. βεβαια στη ρυθμιση του μπασου το εχω καπου στη μεση διοτι πιο πανω δεν ακουγεται καλα και δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ευθυνεται το ιδιο το ηχειο ή ο πανι που εχει μπροστα....τεσπα... και εκει εχει πολυ καλο βαθυ μπασο αν αναλογιστεις κιολα οτι ειναι των 17βατ.(το γουφερ) ο αδερφος μου στο χωριο εχει αλτεκ λανσινγκ που εχει το πλαισιο ακομα και τωρα καπου στα 30 ευρο. απλα τελεια. μιλαμε επαθα πλακα! ειναι πιο "μικρα" απο τα δικα μου κιομως ακουγονται το ιδιο σχεδον σε ενταση. απο ποιοτητα πολυ καλλη. τα συνηστω ανεπιφυλαχδτα και ειναι και πολυ πολυ φτηνα! τερμα μπασο και πριμα και φωνη δεν εχεις καθολου παραμορφωση! μονο αρνητικο οτι αμα δεν ακουγετε τιποτα και εχεις το μπασο δυνατα τοτε ακουγεται ενας βομβος...και απο λοτζιτεκ εχω βαλει σε μια κοπελα τα 230 νομιζω ειναι...πολυ πολυ καλα ακουστηκαν! και δυνατα. και αυτα τα συνηστω...αρα λοιπον πραγματικα δε ξερω τι ειναι καλυτερο...απο αυτα που λες μονο τα λοτζιτεκ ακουσα αλλα αν και τα αλλα ειναι οσο καλα και αυτα πουθ εχω ακουσει τοτε δε ξερω τι να πω...παρε οποιο σου κανει πιο ομορφο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...