antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 [offtopic] @apgol07: Αν αφήσουμε κατά μέρος το free download, δε νομίζω ούτε να υποχρεώνει κανείς την συντρηπτική πλειοψηφία των χρηστών να βάλει τα Vista ούτε πως της χρειάζονται. Ναι κι εγώ κάποια στιγμή θα τα εγκαταστήσω φαντάζομαι αλλά σε καμία περίπτωση δε βρίσκω λογικό το να δώσει κανείς χρήματα για να δει τα διάφανα παραθυράκια και τα νέα εικονίδια ενός λειτουργικού από τη στιγμή που δεν του προσφέρουν (πρακτικά) τίποτα παραπάνω. Αν πρόκειται για μια ούτως ή άλλως προγραμματισμένη αναβάθμιση, το καταλαβαίνω να λάβει κανείς υπόψη τις απαιτήσεις των Vista. Δεν τα λέω αυτά για να «στην πω» Συγνώμη για το offtopic (ναι ξέρω πως υπάρχει σχετικό thread σε άλλο forum). [/offtopic]
chek2fire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 βαλτε linux ειναι και τζαμπα και να δειτε οχι διαφανα παραθυρακια αλλα ολο το desktop να γινεται ζελες!! τεχνολογιες που υπαρχουν εδω και χρονια σε linux η micro τις ανακαληψε προσφατα και τις χρεωνει και με απιθανα λεφτα ασε που για να παιξουν τα vista πρεπει να εχει μηχανημα θηριο ενω με linix παιζει οτι και να εχεις προτιμουνται βεβαια η nvidia καρτες
@topos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 1950 με 512 ραμ κιολας,για να τρεχεις μονο λειτουργικο??????????????????????????????????? Τρελλαθηκαμε τελειως.... Εγω θα σου ελεγα να παρεις μια 7600/1650/1600...
Lemuria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Παντως δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να παει να παρει τα vista home preimium και ολες τις αλλες εκδοσεις και να μην αγορασει καποια στιγμη απλως την basic...αφου ολοι μας καποια στιγμη θα βλαουμε vista εξανγκασμενοι της κυκλοφοριας παιχνιδιων που θα εκμεταλλευουνται το dx10! Δλδ τι εννοω? Θα χρειαστει καποια στιγμη να βλαω vista...θελω δεν θελω....δεν εχω ιδιαιτερη καουρα να δω το νεο περιβαλλον aero και να βλεπω τα παραθυρα σε τρισδιαστατη απεκονιση...ουτε καιγομαι να χερησιμοποιησω τα ενσωματωμενα εργαλεια για διαχειριση φωτογραφιων κτλπ....οποτε γιατι να μην παραμεινω στην basic εκδοση αφου ουτως η αλλως θα συνεχισω να χρησιμοποιω τα προγραμματα που ηδη χρησιμοποιω? Λεω κατι λαθος? Και το κυριοτερο...δεν εχω καμμια καουρα να αναβαθμισω το pc μου πλην της καρτας γραφικων που θα αναγκαστω να αλλαξω για το dx10....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, τι λετε για 7600 και Χ1600 για το aero?? Αφου το λεει ξεκαθαρα : 64MB ΜΕ dx9 support για εως και 1280Χ1024 και 128ΜΒ ΜΕ dx9 support για από 1280+! ΔΗΛΑΔΗ μια 9600 σκετη (ουτε καν η ΧΤ που το δοκιμασα και κανει τελεια!!), ή μια FX5600 φτανει και περισσευει!!!
dbDRAG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Egw etreksa vista se pIII 800mhz 512 ram kai 5500 nvidia.Me aero! to kourase ligo alla ofeiletai sto cpu...min to paratravame kiolas!!!! lew gw twra....
activex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ti tha gini telika me auto to aero? me posi mnimi paizi? olo kai katebenoume. egw pantos h ekdosi pou dokimasa DEN energopoiouse aero me 512mb ram..
hunter2000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ παιδιά έβαλα την 1950pro 256MB και 2GB μνήμη, και όταν δεν τρέχουν βαριά προγράμματα έχω 1300ΜΒ με 1200ΜΒ ελεύθερα και όταν παίζω WOW 900ΜΒ. Χθές έβαλα μια παλιά usb μνήμη 1GB για να την χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά δεν είδα καμιά τρομερή βελτίωση.
activex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ti enohs "Χθές έβαλα μια παλιά usb μνήμη 1GB για να την χρησιμοποιεί το σύστημα" ??? gia pagefile?
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ... Χθές έβαλα μια παλιά usb μνήμη 1GB για να την χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά δεν είδα καμιά τρομερή βελτίωση. Εννοείς κάποιο flash/stick;
Ailuros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ακόμα και ενσωματωμένη X3000 της Intel θα πρέπει να τρέχει το Aero. Τώρα όσων αφορά την μνήμη συστήματος ακόμα και τα ΧΡ θέλουν 1GB για να δουλέψουν πάνω από το ικανοποιητικό. Kαι συγγνώμη δηλαδή κιόλας αλλά σιγά το λάχανο πια με το Aero. βαλτε linux ειναι και τζαμπα και να δειτε οχι διαφανα παραθυρακια αλλα ολο το desktop να γινεται ζελες!! http://www.youtube.com/watch?v=9o17C...elated&search= τεχνολογιες που υπαρχουν εδω και χρονια σε linux η micro τις ανακαληψε προσφατα και τις χρεωνει και με απιθανα λεφτα ασε που για να παιξουν τα vista πρεπει να εχει μηχανημα θηριο ενω με linix παιζει οτι και να εχεις προτιμουνται βεβαια η nvidia καρτες Το πρόβλημά μου είναι ότι ο χρόνος μου παραείναι πολύτιμος για "do it yourself" λειτουργικά. Μπορεί να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι στο σημείο να το σκεφτώ σαν σοβαρή εναλλακτική λύση.
hunter2000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ναι flash μνήμη. Το Readyboost χρησιμοποιεί το usb stick για swap, page file
activex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 file hunter2000 to swap einai kalo na ginete se oso to dinaton grigorotero disko. to usb oxi mono den bohthaei alla malon se kobi kiolas. giauto se rotisa.
hunter2000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τι να σου πω, τότε γιατί τα vista έχουν αυτή την λειτουργία; Λένε οτι μειώνει τον χρόνο προσπέλασης των δεδομένων της εικονικής μνήμης.
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 hunter2000 όπως σου είπε κι ο activex ο τρόπος αυτός είναι (δεκάδες φορές) πιο αργός από τον κλασικό. Πού διάβασες ότι μειώνεται ο χρόνος προσπέλασης έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.