Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών AGP για καλή απόδοση σε vista/aero

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την αναβάθμιση σε vista προ των πυλών, ψάχνω για μια κάρτα γραφικών AGP ώστε να μπορώ να τρέχω άνετα το aero.

Διαθέτω:

Athlon XP 2600+ Barton

2GB RAM

Radeon 9250 128MB (η οποία είναι προ της αντικατάστασης).

Τί προτείνετε να πάρει τη θέση της; (Μνήμη + τσιπάκι).

Ακουσα ότι το minimum για καλό aero είναι στην πράξη κάπου σε μια X1650Pro με 256MB. Ξέρει κανείς κάτι άλλο ή, ακόμα καλύτερα, το έχει δοκιμάσει;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω πως ξεφεύγουμε λίγο. Έχω έναν Barton 2500+, 1GB RAM και μια 9500Pro (όλα clockαρισμένα αρκετά βεβαίως), και αρνούμαι να πιστέψω ότι ένα σύστημα με μια κάρτα γραφικών που έπαιξαν τέλεια με eye candy το Half Life 2, δεν θα μπορούν να τρέξουν το γραφικό περιβάλλον ενός λειτουργικού συστήματος...

Δημοσ.

to aero sta vista to mono pou apeti einai 1gb mnimi gia na "ksekinisi" kai ypostiriksi dx9 apo tin karta grafikon. egw auta kserw kai pisteuw pos ta alla einai yperboles. opos ype kai o filos parapano kai me 9500pro mia xara paizi to aero (+1gb ram fisika pou einai aparetito)

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι τα δοκιμασα τα vista με aero στο εξης συστημα:

Celeron III 2,6 (overclocked to 3,06)

768 DDR333 ram

Ati 9600XT 128mb agp

Και οχι μονο αναβε και ετρεχε το aero, αλλά σφαιρα κιολας! Αντε αμα το ζοριζα πολυ να μειωνοταν λιγο η αποδοση.

Η 9600ΧΤ ειναι η ελαχιστη που υποστηριζει το aero πληρως από ati πλευρα.

Δημοσ.

Η ειρωνία ξέρετε ποιά είναι???

Ότι κατεβάζεις τα vista από internet free και καλά, και ύστερα πρέπει να δώσεις λεφτά για μνήμες, vga κτλ. Αν όχι όλοι αρκέτοι από εμάς τουλάχιστον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...