tsakaloutis82 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια φτηνή λύση για να να συνδέομαι (όχι ταυτόχρονα φυσικά) στο ίντερνετ μέσω DSL είτε σε Windows XP, MacOs X και Ubuntu? Εχω την κλασσική...αναπηρία Crypto F200 που με έχει εγκλωβίσει στα Windows. Υπάρχει κάποιο φτηνό μόντεμ που μπορεί να με εξυπηρετήσει; Αλλιώς τι μπορώ να κάνω; Να αγοράσω router? Θέλω να ξεφορτωθώ αυτό το απαίσιο win-modem και να πάρω κάτι που να με εξυπηρετεί και στα τρία λειτουργικά είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Pare opoiodipote modem-router........ Doulebei 100% me opoiodipote OS.
theglassicon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Den to exw doulepsei, ara den exw gnwmi. H marka einai ligo ftiniara etsi kialios. Proteinw Zyxel i akoma kalytera(prosopiki agapimeni) to wireless Sagem pou dinei i Otenet. An petyxeis to deytero apo kanenan pou to exei parei me paketaki Ondsl tsimpa to metaxeiro. Apo e-shop pare afto sta lefta pou eipes. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613666
vagpap Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Για να δουλέψει το f200 σε Ubuntu ρίξε μια ματιά εδώ. Για MacOS δεν έχω άποψη. Αν και η καλύτερη λύση είναι όντως να πάρεις ένα modem/router
tsakaloutis82 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δυστυχώς δεν τρέχουν οι εντολές...όπως και να έχει βαρέθηκα με το crypto. Για να καταλάβω: Με αυτό που είναι και ασύρματο και ενσύρματο, μπορώ να δίνω ίντερνετ και στα τρία λειτουργικά χωρίς να χρειάζομαι κάποιο άλλο usb modem? Η μήπως είναι καλύτερο στην ίδια τιμή αυτό της NETGEAR ή αυτό της US Robotics? Ολα είναι συνδέονται και ενσύρματα αν θέλω και χωρίς άλλο μόντεμ, σωστα? Γνωρίζετε τυχόν ασυμβατότητες με κάποιο από τα τρία λειτουργικά; Ευχαριστώ
theglassicon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 An exeis router DEN yparxoun asymbatotites me kanena OS............... Apo ta 3 pou les sou proteino US Robotics.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.