question mark Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εκανα search αλλά δε μου έβγαλε τίποτα. Θέλω να κόψω πόρτες. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Απο που και πως κόβουμε πόρτες;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Kαλύτερα να μην το επιχειρήσεις μόνος σου,να τις πας τις πόρτες σε ξυλουργό για να κάνει και καλό φινίρισμα.
ppetr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μπαίνεις στο setup του router και τις κλείνεις. Δε λες και πολλά...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ppetr δεν θέλει να τις κλείσει να τις κόψει θέλει.
question mark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πως μπορείς να μπεις στο setup του router;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Βρίσκοντας το IP ADDRESS το εσωτερικό. Start/run γράφεις cmd και στο παράθυρο dos που θα βγει,γράφεις ipconfig/all.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ppetr δεν θέλει να τις κλείσει να τις κόψει θέλει. lol
question mark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Την ξέρω την ip. Τι μετά τη κάνω;
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ta ports ine idi komena kai rammena.ston router mpeneis otan thes na anixeis ports k oxi otan thes na kliseis ektos an thes na sikoseis firewall kai na min pernaei tipota px apotin thira tade opote auta sinithos ginonte me software firewall
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ολες οι πορτες default ειναι κλειστες(απο εξω προς τα μεσα). Με το router μονο ανοιγεις πορτες και κλεινεις αυτες που εχεις ανοιξει μονο. Εκτος παλι αν εχεις κανει disable το nat και το firewall του router και εχεις προβλημα με ανοικτα ports.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to nat se periptosi pragmatikoy diktioy.public ip pou logika den exis
question mark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ. Αλλά μιας και έχω την απορία πως θα μπω στο setup του router;
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 otan grafeis ipconfig se ms dos prompt sou bgazei ena gateway.to 99 tis 100 ton periptoseon to gateway ine i ip tou router ektos an exoun balei na vlepete kapoio server kai o server ton router pou spania auto.
question mark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Την ip την ξέρω. Μετά τι κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.