xpapias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βλέπω τη δομή ενός website; Ψάχνω κάτι παρόμοιο με την εντολή tree του DOS.
kflabouris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 εαν καταλαβα καλα θες να βλεπεις τον κωδικα της σελιδας η κανω λαθος??
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ο κώδικας της σελίδας λογικά σε παραπέμπει σε links ένα επίπεδο παραπέρα. Εγώ θα ήθελα ολόκληρου του website. Ενδεχομένως κάποιο website να έχει κάποιες κρυφές σελίδες πχ που δεν είναι προσβάσιμες μέσω link πχ αρχεία που δε χρησιμοποιούνται απλά είναι αποθηκευμένα στον server κλπ Ίσως βέβαια να σε μπέρδεψα παραπάνω τώρα... :-P
kflabouris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 χμμμμ λιγο,θα σου πω αυτο που εχς στο μυαλο μου και δοκιμασε το αν σου κανει εχει καλος!!:neutral: Αν εχεις mozilla πατα ctrl+u στην σελιδα που θες να δεις Αν εχεις internet explorer πηγαινε προβολη και μετα πηγαινε αν δεν κανω λαθος!! Ελπιζω να ειναι αυτο που ζητας!!1:)
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνεται κάτι τέτοιο που ζητάς. Δηλαδή αν έχω εγώ στο site μου δύο html σελίδες χωρίς κανένα link από τη μία προς την, με μια εντολή/εφαρμογή να διαπιστώσεις την ύπαρξη και των δύο. Μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει η στοιχειώδη ασφάλεια στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.