james@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Χαίρεται!!Πρόκειται να μετακομίσω(τελειώνω από φοιτητής) και πάω στη πόλη μου.Λοιπόν,στο σπίτι μου εκεί έχουμε isdn γραμμή και πρόκειται να κάνω μεταφορά γραμμής από pstn σε isdn.Θέλω για το σπίτι μου να πάρω ένα router over isdn και θέλω να μου πείτε αν πάρω ασύρματο router θα πιάνει σε απόσταση περίπου 7-10 μέτρα(απόσταση από το netmod της isdn από το δωμάτιο μου) και αν λόγω της απόστασης θα υπάρχει πρόβλημα στη ταχύτητα?Και θα θελα να μου πείτε επίσης αν πάρω οχι ασυρματο router και το βάλω στη πρίζα του δωματίου μου,τότε θα πρέπει να γεμίσω τις υπόλοιπες πρίζες τηλεφώνου του σπιτιού με φίλτρα???? Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο παιδιά!!!!Ευχαριστώ
james@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Kαι κάτι ακόμα.Το router πρέπει να είνα οπωσδήποτε συνδεδεμένο με το netmod της isdn ????Αυτό!Ευχαριστω!!
danaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το σχέδιο πάει ως εξής: Στον τοίχο βάζεις το spliter και από εκεί παίρνεις γραμμή για το modem router και γραμμή για το netmod. Στο netmod κάθονται τα τηλέφωνά σου χωρίς φίλτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.