Προς το περιεχόμενο

Programma Gia Thermokrasies

bisnessman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia tha ithela na mou proteinete ena kalo programma pou na dixnei tis thermokrasies CPU kathos, ta rpm tou anemistira ktlp... kai ama exete na mou dosete kana link na katevaso ena-dyo gnosta gia overcloacking. Eyxaristo gia tin prosoxi.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρεις το everest, μήπως έχεις ιδέα πώς γίνεται να ορίσεις το OSD του να είναι πάντα on-top (τόσο όταν βρίσκεσαι στην επιφάνεια εργασίας και έχεις ανοιχτά κι άλλα παράθυρα όσο και όταν τρέχεις κάποια fullscreen εφαρμογή); Με overlay γίνεται κάτι;

Δημοσ.
Μιας και αναφέρεις το everest, μήπως έχεις ιδέα πώς γίνεται να ορίσεις το OSD του να είναι πάντα on-top (τόσο όταν βρίσκεσαι στην επιφάνεια εργασίας και έχεις ανοιχτά κι άλλα παράθυρα όσο και όταν τρέχεις κάποια fullscreen εφαρμογή); Με overlay γίνεται κάτι;

αν πας στα preferences,στην καρτελα general εχει τις καταλληλες επιλογες.

Δημοσ.

Εχω κατεβάσει το Motherboard Monitor 5.3.7.0" αλλά πώς γίνεται να βλέπεις την θερμοκρασία on-line της πόλης σου,ή μήπως είναι για τίποτε άλλο αυτό το πρόγραμμα?

Δημοσ.

@svatsM3: Μου 'φτιαξες το πρωινό :) (no offense). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για να βλέπεις τις θερμοκρασίες διαφόρων υποσυστημάτων του υπολογιστή σου.

Αν χρησιμοποιείς firefox υπάρχει σχετικό plugin για να κάνει αυτό που θες.

αν πας στα preferences,στην καρτελα general εχει τις καταλληλες επιλογες.

Σε εμένα όχι :/. Για ποια έκδοση μιλάς;

Δημοσ.
παραλειψη μου,εχω την ultimate.εχει περισσοτερες επιλογες απο την home.

Κι εγώ. Everest Ultimate Edition 2006. Αλλά δε βλέπω στο general που ανέφερες κάποια τέτοια επιλογή :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...