Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ολοι οι υποτιτλοι που κατεβαζω για τις ταινιες ειναι μικροσκοπικοι και δεν μπορω να τους διαβαζω με ευκολια οταν βλεπω την ταινια στην τηλεοραση. Τι μπορω να κανω για αυτο; Eπισης να πω οτι οταν τις βλεπω στον υπολογιστη, σεε ορισμενες απο αυτες βγαινει το vobsub κατω στην μπαρα και τους δειχνει μεγαλους.
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον εβαλα παρα πολλες ταινιες να πιαξουν στον υπολογιστη και με το video-out τις εβλεπα απο την τηλεοραση. Σε ολες τις ταινιες οι υποτιτλοι ηταν μεγαλοι. Παλαιοτερα δεν γινοταν αυτο. Φαινεται τωρα που εκανα format και εβαλα το vobsub και το ffdshow αυτοματα τους μεγαλωνει. Αλλα οταν βλεπω τις ταινιες στο dvd player που εχω στο δωματιο μου (αλλη τηλεοραση), τους δειχνει πολυ μικρους. Γιατι;
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ...Αλλα οταν βλεπω τις ταινιες στο dvd player που εχω στο δωματιο μου (αλλη τηλεοραση), τους δειχνει πολυ μικρους. Γιατι; Δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να το διορθώσεις. Είναι θέμα firmware. Αν είσαι τυχερός, θα κυκολοφορούν "πειραγμένα" firmware που υποστηρίζουν το DVD player σου και ίσως να διορθώνουν το μέγεθος των fonts.
dusan7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ, σε μενα μονο με αυτο τον τρόπο δουλεψε. http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html
metmat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Για το dvd player δεν ξέρω τι να σου πω. Όσον αφορά τον υπολογιστή, εγώ βλέπω τις ταινίες divx με υπότιτλους με το bsplayer το οποίο έχει επιλογή για να αυξομειώσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς.
tornado21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια εγω που θελω στο pda μου μεγαλύτερους υπότιτλους πως μπορω να το ρυθμισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.