Προς το περιεχόμενο

2 συνδεσεις ιντερνερτ σε 1 Pc

sintartag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω στον υπολογιστη μου μια wifi καρτα και συνδεομαι με ενα φιλο μου που μου δινει ιντερνετ 2048kbps επισης εβαλα και εγω στο σπιτι 2048.Ποτε χρησημοποιω την μια και ποτε την αλλη.το ερωτημα ειναι αν γινεται να τισ χρησημοποιω και τισ 2 ταυτοχρονα για ποιο γρηγορο κατεβασμα

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά αν βάλεις πχ. το internet explorer να δουλεύει μέσω του wifi και πχ. το emule μέσω proxy που θα έχεις στο pc σου?

Δημοσ.

Mπορείς για αρχή μέσα απο τη γραμμή εντολών των windows να ορίσεις διαφορετικές gateways για κάποια ip. Πχ αν έχεις κάποιες συγκεκριμένα sites απ'όπου κατεβάζεις πράμα, βάλτα να βγαίνουν από τη μία σύνδεση και βάλε default gateway την άλλη σύνδεση για όλες τις υπόλοιπες διευθύνσεις.

Η εντολή στα windows είναι η route, αν την πληκτρολογήσεις σκέτη στη γραμμή εντολών θα δεις κάποιες πρώτες οδηγίες. Ξέρω ότι δεν είμαι καθόλου σαφής :-P αλλά αν ψάξεις λίγο στο google θα βρεις αναλυτικές οδηγίες.

Φυσικά αυτή είναι μια πολύ πρόχειρη λύση. Για να γίνει σωστή δουλειά θα χρειαστείς ένα ενδιάμεσο υπολογιστή στον οποίο θα καταλήγουν οι 2 συνδέσεις και πρακτικά θα ενώνονται σε μία.

Στην ίδια φάση με σένα είμαι τον τελευταίο καιρό και είμαι πολύ κοντά στο να υλοποιήσω τη λύση με το linux pc. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...