understatement Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Φθάνει σίγα σιγά η ώρα που θα επιστρέψω στην Αγγλία για να συνεχίσω τις σπουδές μου. Δυστυχώς, το πολυαγαπημένο μου Acer Travelmate 292 LMi χρήζει αλλαγής, όχι γιατί δεν καλύπτει πια τις ανάγκες μου, αλλά επειδή η οθόνη του έχει αρχίσει να σκουραίνει επικίνδυνα σε σημείο που αμφιβάλω να θα αντέξει ένα ακαδημαϊκό έτος πλούσιο εργασιών! Σκέφτομαι λοιπόν, να προχωρήσω σε αγορά νέου μηχανήματος - αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι η τον Σεπτέμβρη – και έχω τις παρακάτω ανάγκες/απαιτήσεις (τυχαία σειρά): 1. Αρκούντως γρήγορος επεξεργαστής για στατιστικές και multimedia εφαρμογές. 2. Μεγάλη (=15.4”) και ευκρινής οθόνη που δεν θα παραδώσει ψυχή γρήγορα (σημαντικό αυτό) – αν γινόταν να είναι και 4:3 αντί 16:9, ακόμα καλύτερα. 3. Αρκετή μνήμη για να τρέχει τα Vista καλά (non-aero mode) 4. =100GB HD 5. Ικανοποιητική κάρτα μνήμης (δεν έχω πολύ χρόνο για games) 6. Ικανοποιητικό βάρος και μέγεθος για το κουβαλάω σε meetings και Αθήνα. 7. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ. Αν είχατε να μου προτείνετε κάτι τώρα με βάση τα παραπάνω τι θα ήταν αυτό; Επίσης ποια περιοδικά και websites έχουν καλές αξιολογήσεις και συγκριτικά laptop; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nick_csd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 basika an exei problhma mono h o8onh giati den agorazeis mia kai na thn sundeseis ws e3wterikh sto laptop ? 8a sou bgei pio oikonomika...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Toshiba A100-912 σωστός .... πολλυ ωραια επιλογη
Susi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Hp pavillion DV9093ea afto exo kai ine apsogo.. amashto... 4ghz cpu.2gbram667-200sata2-256vga-KLP
dimokritos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 file mou o,ti kai na sou poume tora, eimai sigouros oti se ena mina tha allaksoun. fantasou mexri to kalokairi... nomizo einai poli kali i lysi tis eksoterikis othonis pou anefere o nick_csd. me 150-180e pairneis mia 17' ikanopoitiki othoni. apo periodiko tha sou proteina to PC Magazine. prosopika to empisteuomai. apo site, nomizo to insomnia.gr den tha sou afisei apories kai amfivolies. alla sou leo, o,ti kai na vreis me toso makru xronodiagrama einai peritto. sunexos veltionotai ta pragmata.
understatement Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 file mou o,ti kai na sou poume tora, eimai sigouros oti se ena mina tha allaksoun. fantasou mexri to kalokairi... nomizo einai poli kali i lysi tis eksoterikis othonis pou anefere o nick_csd. me 150-180e pairneis mia 17' ikanopoitiki othoni. apo periodiko tha sou proteina to PC Magazine. prosopika to empisteuomai. apo site, nomizo to insomnia.gr den tha sou afisei apories kai amfivolies. alla sou leo, o,ti kai na vreis me toso makru xronodiagrama einai peritto. sunexos veltionotai ta pragmata. Δεν σκέφτομαι να κρατήσω το υπάρχον μηχάνημα ως κύριο για διάφορους λόγους, οπότε δεν το σκέφτομαι για οθόνη. Αν ήταν έτσι αγόραζα 2 οθόνες και το Mac Mini. Για το χρονοδιάγραμμα έχεις δίκιο, μόνο που επειδή έχω χάσει επαφή με την αγορά, ήθελα να δω ποιες μάρκες είναι στα πάνω τους.
Solmyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δικιο εχουν οι υπολοιποι σχετικα με το μοντελο, τιμες και specs αλλαζουν με απιστευτη ταχυτητα. Ξανακανε την ερωτηση οταν πλησιαζει ο χρονος για να το αγορασεις. Οσο για sites: http://www.notebookforums.com/index.php http://www.notebookcheck.net/ Ειναι τα αγαπημενα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.