Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο Joomla?

nikos_thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το Joomla και έχω ακούσει ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες για ωραίο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα ήθελα να μου πει κάποιος τι απαιτείται για την εγκατάσταση του Joomla σε σχέση με άλλo software στο pc μου και πως θα μπορέσω να το εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δεν σου δινει δυνατοτητες ωραιου σχεδιασμου αλλα σωστης και γρηγορης διαχειρισης των περιεχομενων..ο ωραιος σχεδιασμος ενος template εξαρταται απο εσενα και τις ικανοτητες σου σαν designer

Χρειαζεσαι Mysql παντως στον σερβερ σου..

Δημοσ.

Εχω γράψει ένα μικρό tutorial για το Joomla. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να στο στείλω.

Για να πάρεις μια μικρή γεύση του τι μπορείς να κάνεις με το Joomla, δες το site μου. :)

Δημοσ.
Εχω γράψει ένα μικρό tutorial για το Joomla. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να στο στείλω.

Για να πάρεις μια μικρή γεύση του τι μπορείς να κάνεις με το Joomla, δες το site μου. :)

Ωραιο Site !

Μπορεις να ανεβασεις τον οδηγο καπου για να τον παρουμε και εμεις;

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Αν μπορείς στείλε και σε μένα το tutorial φιλε!

Thanks!

Πως θα μπορέσω να φορτώσω τον φάκελο του Joomla στον local web server apache?

Έχω να τρέχουν apache 2.0.59 και PHP 5.2.0 και mysql-nt.exe.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να πω εγώ μερικά πραγματάκια κ της εμπειρίες μου

έχω δοκιμάσει

AppServ 2.4.5 /2.5.3

Xampp

phpBB 2.2

joomla 1.08gr / 1.12eng

…κʼ αξίζουν

AppServ 2.4.5

Joomla 1.12 eng κ πρόσθεσα τα ελληνικά μόνος μου :-)

take a look

Δημοσ.

καλό θα ήτανε είναι να εγκαταστλησεις Apache,php,mysql manual

για να εξοικειωθείς κιόλας...

με λίγο search στο google θα βρείς άπειρους οδηγούς.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα το tutorial που έχεις γράψει (αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κλασικό μήνυμα:

Τα προσωρινά αρχεία ταυτοποίησης (cookies) δεν είναι ενεργοποιημένα. Δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε με την εγκατάσταση όσο αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη. Εναλλακτικά, το πρόβλημα μπορεί να προκαλείται από το session.save_path του διακομιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, συμβουλευθείτε τον παροχέα που σας φιλοξενεί, αν δεν ξέρετε πώς να το ελέγξετε ή να το διορθώσετε μόνος σας.)

Ελπίζω το tutorial να βοηθήσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

στειλτο και σε εμενα:-D

ps. Το site σου τα σπαει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...