nikos_thes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το Joomla και έχω ακούσει ότι σου δίνει πολλές δυνατότητες για ωραίο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα ήθελα να μου πει κάποιος τι απαιτείται για την εγκατάσταση του Joomla σε σχέση με άλλo software στο pc μου και πως θα μπορέσω να το εγκαταστήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
geokir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν σου δινει δυνατοτητες ωραιου σχεδιασμου αλλα σωστης και γρηγορης διαχειρισης των περιεχομενων..ο ωραιος σχεδιασμος ενος template εξαρταται απο εσενα και τις ικανοτητες σου σαν designer Χρειαζεσαι Mysql παντως στον σερβερ σου..
sintartag Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Κατεβασε το appserv για να σου κανει εγκατασταστη php kai Mysql http://www.appservnetwork.com
RazorFoot° Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Sintartag to katevasa kai to ekana install. Meta omos pou pernao to joomla? Kai pos ksekinao? Euxaristo
xalara87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 http://www.myjoomla.gr edw pisteuo tha bris oti xriazese
RazorFoot° Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Den brika pouthena pos na valo Joomla sto diko mou Pc eno exo valei php Mysql. Den exo logariasmo se server etairias thelo na to testaro prota sto diko mou. Mporei kapoios na mou pei me liga logia an varietai ti prepei na kano?
sotirakis.net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εχω γράψει ένα μικρό tutorial για το Joomla. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να στο στείλω. Για να πάρεις μια μικρή γεύση του τι μπορείς να κάνεις με το Joomla, δες το site μου.
RazorFoot° Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 An den sou einai kopos tha eimai eugnomon
RazorFoot° Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Se eyxaristo Sotiri alla exo provlima. Pao na kano egkatastasi to Xampp kai mou bgazei oti ta Ports 80 or 443 xrisimopoiountai idi kai den mporei na ginei egkatastasi tou Apache server. Ti prepei na kano?
Gantalf_4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εχω γράψει ένα μικρό tutorial για το Joomla. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να στο στείλω. Για να πάρεις μια μικρή γεύση του τι μπορείς να κάνεις με το Joomla, δες το site μου. Ωραιο Site ! Μπορεις να ανεβασεις τον οδηγο καπου για να τον παρουμε και εμεις; Ευχαριστω...
nikos_thes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αν μπορείς στείλε και σε μένα το tutorial φιλε! Thanks! Πως θα μπορέσω να φορτώσω τον φάκελο του Joomla στον local web server apache? Έχω να τρέχουν apache 2.0.59 και PHP 5.2.0 και mysql-nt.exe.
DaFreak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 να πω εγώ μερικά πραγματάκια κ της εμπειρίες μου έχω δοκιμάσει AppServ 2.4.5 /2.5.3 Xampp phpBB 2.2 joomla 1.08gr / 1.12eng …κʼ αξίζουν AppServ 2.4.5 Joomla 1.12 eng κ πρόσθεσα τα ελληνικά μόνος μου take a look
boom123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 καλό θα ήτανε είναι να εγκαταστλησεις Apache,php,mysql manual για να εξοικειωθείς κιόλας... με λίγο search στο google θα βρείς άπειρους οδηγούς.
tttt3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα το tutorial που έχεις γράψει (αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κλασικό μήνυμα: Τα προσωρινά αρχεία ταυτοποίησης (cookies) δεν είναι ενεργοποιημένα. Δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε με την εγκατάσταση όσο αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη. Εναλλακτικά, το πρόβλημα μπορεί να προκαλείται από το session.save_path του διακομιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, συμβουλευθείτε τον παροχέα που σας φιλοξενεί, αν δεν ξέρετε πώς να το ελέγξετε ή να το διορθώσετε μόνος σας.) Ελπίζω το tutorial να βοηθήσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
nik1992 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εχω γράψει ένα μικρό tutorial για το Joomla. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να στο στείλω. Για να πάρεις μια μικρή γεύση του τι μπορείς να κάνεις με το Joomla, δες το site μου. στειλτο και σε εμενα ps. Το site σου τα σπαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.