Προς το περιεχόμενο

Το DVD δεν δουλευει

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..ειχε παθει ενα κολιμα το λαπτοπ μου και το πηγα και μου ξαναπερασανε τα windows..

Απο εκεινη την στιγμη δεν μπορει να διαβασει τα dvd και τις ταινιες αλλα και τα παιχνιδια!!!

Τα cd τα διαβαζει..αλλα οποτε του ερθει!!Τι μπορει να ειναι?πριν δουλευε κανονικα!!

Δημοσ.

σε αντιπροσωπια το πηγες;

μπορει να σου βγαλαν το δικο σου που δουλευε καλα,και να βαλαν καποιο δικο τους (οι τεχνικοι απο καποιο δικο τους λαπτοπ, που δεν δουλευε)

ειναι λιγο υπερβολικο αυτο,αλλα εγω οταν πηγα στην ΑΛΜΑΝ ενα f siemens με προβλημα,μου αλλαξαν πανελ και εβαλαν μεταχειρισμενο

προφανως καποιος ειχε καμμενα πιξελ και εδωσε παραγγελια για νεο,το κρατησε και μου δωσε το δικο του

ειχε 3 καμμενα πιξελ ηταν πενταβρωμικο και με δαχτυλιες

οταν μετα απο φασαρια μου το ξανααλλαξαν το επομενο ηταν του κουτιου...αρα γιατι να μην εισαι καχυποπτος

μπορει ομως να μην συμβαινει τπτ απο ολα αυτα και να πρεπει να ξαναπεραστει το λειτουργικο

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να πω!!Δεν νομιζω παντος γιατι τωρα που το κοιταξα αυτο ειναι...εχει ενα μικρο σημαδακι!!!

Αλλα μαλλον θα ειναι το λειτουργικο λες εε??οι drivers??Ποιος ξερει τωρα!!

Δημοσ.

Εφοσον ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση πηγαινετο πισω φιλε μου και απαιτησε να στο αλλαξουν προτου κανεις καποια καταγγελια...

Δημοσ.

egw exw mia allh empeiria, prosfata agorasa ena sony vaio, den mou diavaze oute cd oute dvd ktl. telika meta apo diko mou psaksimo ,allaxa sto bios thn rithmisi na kanei boot apo hard drive kateuthian.. telika auto eftege... koufo alla etsi to elusa to problhma.. gia dokimase kai esu mhpws fteei auto

Δημοσ.
dhladh prepei na markaroume to hardware mas opws ekanan me ta geladia prin to pame gia service mpas kai paroume pisw th mpakatela kanenos allou????

"I like your country very much.....!!!!!"

Αυτα είναι εντελος ακραια φαινώμενα και δεν γινωνται απο σοβαρές εταιριες , μπορει να εχει τυχει καποιο μεμονομενο περιστατικο αλλα δεν ειναι παντου ετσι

Δημοσ.

Να πω παιδια οτι δεν εχει εγγυηση και μετα απο περασμα των windows μετα απο φορματ δεν παιζει...Και κατι αλλο..Αυτος που τα περασε δεν εβαλε τα ιδια γιατι δεν μου δωσανε ποτε τα windows σε cd οταν το πηρα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...