insom10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια.. Εχω ενα προβλημα κατα την μετατροπη ταινιων που κατεβαζω μεσω ιντερνετ. Συγκεκριμενα εχω εικονα αλλα δεν εχω ηχο. Χρησιμοποιω το winavi για μετατροπη της ταινιας avi σε DVD και μετα παω στο NERO 7 - στη δημιουργια DVD-Video και προσθετω τα αρχεια VTS και καιω την ταινια κανονικα. Στο τελος παω να δω την ταινια σε DVD-Player (Bluesky) και εχω εικονα αλλα οχι ηχο.(ακουγεται ενα βουητο,σαν μπουκωμα).Επισης το ιδιο συμβαινει και οταν παω να δω την ταινια μεσω Playstation.(παλι εχω εικονα χωρις ηχο). Τι μπορει να φταιει? Πριν αρχισω να καιω την ταινια στο NERO, σε καποια φαση με ρωταει να τη μετατρεψω σε NTNC η να την αφησω σε PAL? Παιζει ρολο αυτο? Επισης DVD εχω χρησιμοποιησει ολων των ειδων πιστευω. Στο winavi-options-dvd παιζουνε ρολο οι ρυθμισεις για τον ηχο? Ποιες πρεπει να εχω ακριβως? Αν μπορει καποιος ας βοηθησει..Ευχαριστω..
Carlito75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω ότι έχω το ίδιο πρόβλημα.Ήθελα να σε ρωτήσω, όταν κατεβάζεις την ταινία από το internet σε avi και την παίζεις έχεις ήχο?Εγώ κατεβάζω σε divx και όταν βάζω να την παίξω έχω το βουητό που λες.Συγνώμη που δεν απάντησα στο πρόβλημά σου αλλά έχω κι εγώ δεμένα τα χέρια μου σε αυτό το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.