Προς το περιεχόμενο

Core duo vs Core 2 duo

algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και να συμπληρώσω (από την ίδια πηγή):

"The successor to Core is the mobile version of the Intel Core 2 [...]. The release of the mobile version of Intel Core 2 marks the reunification of Intel's desktop and mobile product lines as Core 2 processors were released for desktops and notebooks, unlike the first Intel Core CPUs that were targeted only for notebooks...." ( όπως είχε ειπωθεί και στο post #8 )

Δημοσ.

O Core Duo irthe san antikatastatis tou Pentium M. Mono se Laptops dld. Meta vgikan oi C2D gia desktops kai argotera opos me tous perisoterous PCus oi C2D pigan kai sta laptops.

Den kserw an oi CD exoun ta marafetia twn C2D opos to Virtual Mashine i opos legete alla kata vasi exoun perisotera Mhz

Δημοσ.
...Den kserw an oi CD exoun ta marafetia twn C2D opos to Virtual Mashine i opos legete alla kata vasi exoun perisotera Mhz

Λιγότερα MHz.

Ο κορυφαίος Core Duo αυτήν τη στιγμή είναι ο T2700 στα 2.33GHz, ενώ ο κορυφαίος Core 2 Duo είναι ο E6700 στα 2.66GHz. Αν μάλιστα βάλεις μέσα και τον Extreme X6800 που έχει κι αυτός πυρήνα Conroe και όχι Kentsfield (δεν είναι 4πύρηνος δλδ), φτάσαμε στα 2.93Ghz.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο ότι είδα σε ένα benchmark benchmark,http://www.notebookcheck.net/Review-...uo.2404.0.html

δεν παίζει μεγάλη διαφορά. νομίζω η μέση διαφορά είναι της τάξης του 14%. Αυτο που προσπαθώ να βεβαιώσω είναι άν σε έναν χρήστη που δέν κάνει πολλές δύσκολες διεργασίες ταυτοχρόνος ένα core duo δεν έχει μεγάλη διαφορά απο ένανcore 2 duo. είμαι ανάμεσα σε ένα λαπτοπ με core duo 1.86 με έναν core 2 duo 1.63

Δημοσ.

Στο τεστ που έδωσες, συγκρίνει Core Duo με Core 2 Duo ίδιας συχνότητας. Αν εσύ είσαι μεταξύ Core [email protected] - Core 2 [email protected], γνώμη μου να πάρεις τον 1ο. Ούτως ή άλλως και αυτός διπύρηνος είναι, οπότε θα έχεις εξίσου καλή απόδοση σε αποκρισιμότητα, SMP εφαρμογές και multitasking...

Δημοσ.

είναι core duo 1.86mhz στα 533 MT/s Ταχύτητα διαύλου.

με Core 2 Duo T5500 στα 1.66 αλλα 667 Ταχύτητα διαύλου

Δημοσ.

ειναι ο Τ2350. o core 2 duo νομιζω υποστηρίζει 64bit. αλλα μην ξεχνάς ότι μιλάω για χρήσεις απλές όχι πολύπλοκα προγράμματα να τρέχουν ταυτόχρονα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...